Hatékonyabbá válik az álláskeresés

Utolsó frissítés: 18. április 2019
Dolgozzon otthonához közel! Próbálja ki a Workania.hu új opcióját, amelynek segítségével távolság szerint kereshet állást.

Keressen ön is állást a közvetlen környezetében!
A Workania.hu állásportál a jövőben egyszerűbbé teszi felhasználói számára az álláskeresést egy új opció bevezetésével. Ezentúl a keresési feltételeket úgy is beállíthatja, hogy csak az önhöz közeli, azaz 30 – 40 km-es körzetben levő aktuális állásajánlatok jelenjenek meg.

Miért fontos ez?
Reggelente ön sem szereti, ha sokáig kell dugóban ülnie útban munkahelye felé? Az utóbbi években egyre inkább terjednek a környezetbarát, alternatív utazási szokások, tekintettel arra, hogy így könnyebben, gyorsabban juthat el munkahelyére.
Ez persze csak akkor járható út, ha munkahelye nincs nagyon messze lakóhelyétől.
Tudta ön, hogy a legtöbb elektromos roller akár 30 – 40 km megtételére is alkalmas?
Ez lehet az egyik módja a gyors, környezetbarát közlekedésnek, ráadásul még attól sem kell tartania, hogy csatakosan, leizzadva érkezik be dolgozni. Ha fontolgatja, hogy kipróbálná ezt a lehetőséget, akkor állítsa be keresőjét a Workania állásportálon távolság szerint.

Mindannyian mások vagyunk, ezért mindenki számára más szempontok lényegesek. Önnek mi a fontos, hogy 20 perc alatt gond nélkül beérjen reggelente dolgozni, vagy gyermekei iskolája, óvodája útba essen munkába menet, esetleg az sem gond, ha reggelente akár egy órát is utazik?
Az önök visszajelzései alapján döntöttünk úgy, hogy bevezetjük ezt a keresési opciót. Szeretnénk, ha minél pontosabb keresési feltételek állnának rendelkezésükre, s ebből kifolyólag a keresés eredménye is minél pontosabb legyen.
További fontos szempont kereséskor az is, hogy az ön számára releváns állásajánlatok jelenjenek meg.
Példaként említhetnénk: ön kiválasztja a pincér munkakört Visegrádon + bejelöli annak 60 km-es körzetét, vagy kiválaszthatja az Eladás kategóriát pontos helyként pedig Esztergom-Kertvárost jelöli meg.

A Workania.hu honlap új opciója ezentúl lehetővé teszi a pontosabb szűrést, ahol eddig megye, ill. nagyobb városok szerint állíthatta be keresőjét. A Workania állásportálon ezentúl minden település bejelölhető lesz, ill. annak környéke is, attól függően, hogy ön hol szeretne munkát vállalni.
Ha megjelölt egy konkrét települést, következő lépésként megadhatja a távolságot ahonnan még hajlandó és módjában áll beutazni. Választhat a 10km, 20km, 30km, 60km, 100 km távolságok közül (pl. Visegrád + 60 km), vagy pontos helyet, városrészt is megadhat, ez esetben csak az itt elérhető állásajánlatok fognak megjelenni.

Ottonról is dolgozhat
Vannak olyan munkakörök, amelyek esetében nem kell mindennap bejárni az irodába. Ilyen pl. a telemarketing, tolmács és fordító, programozó stb., s amely munkák nyugodtan végezhetők otthonról, akár hosszútávon is. Ha ön konkrétan ilyen jellegű munkát keres, ezt olymódon is megteheti, hogy bejelöli az Otthonról végezhető munka kategóriát és az ország egész területéről megjelennek majd az állásajánlatok az előzőleg bejelölt településtől függetlenül.

Kiszemelt egy céget? Tudja meg van-e betöltetlen állás ennél a cégnél!
Az új opció bevezetésével az volt a célunk, hogy egyszerűbbé és pontosabbá tegyük az álláskeresést. Honlapunkon további lehetőségek könnyítik meg és teszik pontosabbá a keresést: állás, kulcsszó, cég, megye, valamint ország szerint is kereshet.

A mukavégzés helye a fizetés mellett az egyik legfontosabb szempont, amikor az emberek új munkát keresnek. Sokszor hallottuk ezt önöktől visszajelzésként. Reméljük az új opció könnyebbé és hatékonyabbá teszi majd az álláskeresést.
Tegyen egy próbát a Workania.hu állásportálon.