Akár a végtelenségig is pörgetheti az álláshirdetéseit

Utolsó frissítés: 18. április 2019
2019-ben több olyan újdonsággal is jelentkezik a Workania, amivel segít megtalálni a legjobb alkalmazottakat, illetve növelni a hirdető cégek hatékonyságát.

Ma már egyre több az olyan munkaadó, amelyik folyamatosan toboroz vagy hosszútávon keres új munkaerőt. A Workania éppen ezért létrehozott egy olyan egyedülállóan új funkciót, aminek segítségével többé nem kell manuálisan frissíteni a hirdetéseket, hiszen annak létrehozásakor már lehetőség lesz az automatikus frissítés beállítására, így az állásajánlat az előre eltervezett időpontban újra az álláshirdetések listájának legelejére kerül.
A rendszeres intervallumokban történő automatikus frissítés előnye, hogy előre beállítható, mikor érjen véget a folyamat. A hirdető megadhatja, hogy hányszor történjen meg a frissítés, vagy – a toborzás végének időpontjához igazítva – beállíthatja a frissítések befejezésének pontos dátumát is. Lehetőség van azonban folyamatos, végtelen frissítések beállítására is, ebben az esetben a hirdetés addig frissül újra és újra, amíg a cég nem deaktiválja a szolgáltatást, vagy le nem meríti előfizetett szolgáltatását.

A frissítések heti, kétheti és havi rendszerességgel is történhetnek.

Minden automatikus frissítés előtt egy munkanappal a hirdető cég értesítő e-mailt kap, így ha szeretné deaktiválni a szolgáltatást, ezt még időben megteheti.
A szolgáltatás be- és kikapcsolása csupán egy kattintással könnyen, gyorsan és egyszerűen megoldható.

Vhodne-all

A szintén újdonságnak számító rádiuszos helymeghatározásnak köszönhetően pedig az eddigieknél még pontosabban tudnak az oldal felhasználói keresni az álláshirdetések között.

A Workania főoldalán található régiók szerinti keresés mezőjében ezentúl nem csak a települések nevét lehet beírni, hanem egy tetszőleges (10, 20, 30, 60 vagy 100 km) sugarú kör segítségével szűrhetőek a releváns állásajánlatok. A rendszer így a megadott területen belül található hirdetéseket keresi, amivel a hirdető cégek hatékonyságát és a megjelenések számát is növelni tudjuk.

Vhodne-all

A főoldalon mindezek mellett egy új keresési funkció is megjelent. Az összevont keresési mező segítségével relevánsabb találatot érhet el az álláskereső, hiszen cégnév, betölteni kívánt pozíció, illetve akár szabadszavas kulcsszó (pl. “szállás biztosított” kifejezés) alapján is kereshet. Mindez egyetlen mezőben megtalálható, így növelve a kereslet és kínálat hatékonyabb egymásra találását.
A Workania új funkciói már mind elérhetők az oldalon, keresse fel és próbálja ki Ön is.