Motivációs levél minta

Utolsó frissítés: 4. július 2019
Tudja hogyan írhat motivációs levelet? A motivációs levél minta segítségére lehet ebben.
Kovács Kata, Kosztolányi Dezső utca 25, 1183 Budapest


IT Green Kft.

Szabó Eszter
Szegfű u. 154
1125 Budapest

 

2018. szeptember 26., Budapest

 

Tisztelt Szabó Eszter!

A Workania.hu állásportálon meghirdetett pozícióra szeretnék jelentkezni, konkrétan a marketing szakértő állásra. Szimpatikusnak találom cégüket, legutóbbi kampányuk felkeltette érdeklődésemet. Az IT Green Kft. számomra egy innovatív, modern cég az információs technológiák területén. Ez a szakterület egy dinamikusan fejlődő ágazat, számomra ez kihívás, nem jelent problémát eligazodni a gyorsan változó trendek közt. Szabadidőmben is szívesen olvasok IT témájú könyveket, cikkeket. Az önök cégénél szívesen kamatoztatnám az ilyen irányú tudásom, mint marketing szakértő.

Az elmúlt három évben releváns szakmai tapasztalatot szereztem egy online felületen működő cégnél, mint marketing szakértő. Elmondható, hogy bőséges tapasztalatom van az online, valamint az offline marketing kampány megszervezésében, ill. annak lebonyolításában. Közvetlen főnököm nagyra értékelte a kommunikációs képességeimet a közönség, együttműködő partnereink és a reklámügynökségek felé. A marketig eventek problémamentes megszervezése elsősorban rugalmas hozzáállást, megfelelő időbeosztást igényelt részemről. Megtanultam kezelni a stresszhelyzeteket, valamint a munkafolyamat során fellépő, állandóan változó igényeket is kellőképpen tudom reflektálni.

Az angol nyelvtudásom társalgási szintű, gond nélkül le tudok vezetni egy üzleti tárgyalást, azonkívül  németül beszélek még. Felhasználói szinten dolgozom a MS Office, Unix/Linux programokkal, kezdő vagyok a C#, Java, HTML a CSS programok kezelésében, gépírni tudok. A WordPress web szoftvert adminisztrátorként, mint haladó tudom használni. Állok elébe az új kihívásoknak! Mások, mint empatikus, megbízható, aktív és pozitív hozzáállású embert értékelnek, nemcsak a munkában, de a magánéletben is. Remélem, hogy szakmai tapasztalatom, és jellembeli tulajdonságaim alkalmassá tesznek arra, hogy megfelelő pályázó váljék belőlem az önök által meghirdetett pozícióra.

Ha levelem felkeltette érdeklődését, egy személyes találkozó keretében nagyon szívesen mondok többet is magamról.

Üdvözlettel

 

Kovács Kata

 

 

Az EU 2016/679-es, a személyes adatok kezeléséről, védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendelete értelmében, amely kiváltja az eddig érvényben lévő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt – hozzájárulok személyes adataim feldolgozásához és tárolásához, amelyeket önéletrajzomban és motivációs levelemben tettem közzé, ill. minden más egyéb dokumetum feldolgozásához és tárolásához is, amelyet az IT Green Kft. rendelkezésére bocsátottam az álláskeresés során.
Kijelentem, hogy minden általam megadott információ igaz, valamint azt is, hogy ezen információkat szabad akaratomból közlöm. Hozzájárulok adataim feldolgozásához és tárolásához, kizárólag álláskeresés céljából. A hozzájárulás meghatározott ideig, általában 3 évig érvényes, és bármikor visszavonható.