❌ INGYENES ÁLLÁSHIRDETÉS FELADÁSA ❌ – egészségügyi és önkéntes kategóriában

Utolsó frissítés: 18. március 2020
Szokatlan és nehéz időket élünk. Az elmúlt napok és az előttünk álló néhány hét váratlan és új kihívások elé állítja az embereket. Mi azonban a Workania-nál nem hiszünk a kétségbeesés erejében, ehelyett úgy gondoljuk, hogy a pozitív hozzáállás is lehet fertőző. Nem véletlen, hogy szükség esetén mindenki úgy segít, ahogy tud, magánemberek és vállalatok egyaránt csatlakoznak a jószándékú kezdeményezésekhez.

Most pedig minden apró segítségre a korábbiaknál nagyobb szükség van, hiszen jelenleg egy olyan problémával állunk szemben, ami mindenkit egyformán érint. Nem tudjuk még, hogy meddig tart ez az időszak és mire lesz szükség a jövőben, de azt tudjuk, hogy mit igényel a társadalom jelenleg.

Megfelelő egészségügyi ellátást, minél több képzett szakemberrel.

Ezért most mi is minden lehetőséget megragadunk arra, hogy némiképp könnyíteni tudjunk a kialakult helyzeten.

Az igényekre reagálva pedig úgy döntöttünk, hogy a mai naptól minden egészségügyi állásajánlat díjmentesen jelenhet meg a Workania oldalán mindaddig, amíg szükség lesz rá. Ez a lehetőség az önkéntes toborzó hirdetéseket, illetve a teljes- és részmunkaidős állásajánlatokat egyaránt érinti, az érvényben lévő határzár miatt azonban értelemszerűen csupán a belföldi álláslehetőségekre vonatkozik.

Amennyiben Önnek is tudomása van olyan egészségügyi intézményről vagy az egészségügy területén működő vállalatról, amelyiknek sürgősen szüksége lenne új alkalmazottakra, kérjük, továbbítsa feléjük ezt az üzenetet, vagy jelezze nekünk! Mi pedig a lehetőségeinkhez mérten segítjük majd a toborzást, hiszen a az álláslehetőséget eljuttatjuk a lehető legtöbb emberhez.

Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, itt jelezheti nekünk szándékát!

Segítsük egymást és vigyázzunk egymásra!

A Workania csapata