Gépkezelő

Instalent

A munkavégzés helye
Halásztelek
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Szétszedted a kisautót , mert kíváncsi voltál mi van belül és érdekel, hogy mi hogyan működik? Ha igen, akkor gépbeállítóként munkaidőben hódolhatsz ennek a szenvedélynek.

A Te feladatod lesz a fröccsöntő gép kezelése, hogy a megfelelő minőségű, méretű és mennyiségű apró alkatrész készüljön el, amiből majd a kész termék születik.

Szerencsés, ha korábban már szereztél ilyen területen tapasztalatot, mert akkor tudod, hogy mennyire fontos a szemed élessége, a kézügyesség és a türelem egy ilyen feladat ellátásához. Több autóipari cég megbízása miatt folyamatos munkarendben dolgozunk, ahol 2 vagy 3 műszakos beosztással lehet tervezni.
Ami még nem került eddig szóba, a fizetés: bruttó 195000 Ft, s ehhez hozzáadódnak a plusz juttatások (feladat- és jelenléti bónusz, mozgóbér, műszakpótlék).

Bár az üzem Halásztelken van, megoldható a bejárás környező településekről is, két járatot is indítunk, ezekre a következő helyeken lehet felszállni:
1. Zagyvarékas, Újszász, Abony, Cegléd, Ceglédbercel, Albertirsa
2. Dunaújváros, Apostag, Dunavecse, Szalkszentmárton, Tass, Dömsöd, Kiskunlacháza, Dunavarsány

Ha érdekes lehet számodra ez a lehetőség, szeretnél egy jól szervezett üzemben dolgozni, akkor keress minket telefonon a
06 70 321 3618-as vagy a 06 70 904 5110-es telefonszámokon, vagy küldd el önéletrajzod a [email protected] címre. Kérjük jelezd számunkra, hogy a gépkezelő pozícióval szimpatizálsz

Megbízó

Munkaközvetítés, személyzeti tanácsadás

Munkaerő közvetítés és köcsönzés

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség
középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Munkaerő közvetítés és kölcsönzés

Az alkalmazottak száma

250-499 alkalmazott

A cég címe

Menton Jobs Kft.
Soroksári út 48./ 1. ép. 3. emelet
1095 Budapest
ID: 3876480  Posting date: 2020.02.21.