Építőmérnök

Workline.hu állásportál

A munkavégzés helye
Veszprém (Járás)
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Tervező iroda keres szerkezetépítő szakirányon végzett okleveles építőmérnököt

A cégünk olyan veszprémi központú, és elsősorban Dunántúlhoz kötődő tevékenységű építész és statikus iroda, amely az építőiparban beruházások tervezésével, irányításával foglalkozik.

Új munkatársunkat hosszú távon a cég épülettervezéssel foglalkozó csapatában –és statikus munkatársaink tehermentesítésére- szeretnénk alkalmazni. Feladata tervezői irányítással a létesítmények statikus terveinek elkészítése volna. Cégünknél a tervezők feladatai közé tartozik a megtervezett létesítmények lebonyolításában való közreműködés is tehát a tervek megvalósításának ellenőrzésében, a tervezői művezetésben is közre kell működni.


Irodánk Németországi kooperáció keretében hídtervezési -statikai számítási és gyártmánytervezési- feladatokat, valamint hazai hídtervezési munkákat is végez. Ezeknél a szerkezet-/gyártmánytervezési feladatoknál is szükség volna új munkatársunk közreműködésére.

Végzős, vagy friss diplomás, pályakezdő kollégákat is szívesen fogadunk, és lehetőséget biztosítunk a diplomamunka irodánkban történő elkészítésére is.

A munkakör ellátásához Archicad, Autocad, ASD, TEKLA tervezőszoftver használatában való jártasság, valamint az AXIS VM program ismerete szükséges.

Információk a kiválasztási folyamatról

Az érdeklődőket a 88-591 990 telefonon történő előzetes időpont egyeztetés után szeretettel várjuk.

Megbízó

Egyéb területek

-

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai/egyetemi hallgató
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

-
ID: 3292644   Megjelentetés dátuma: 2018.01.23.