Front Office Asszisztenst/ Értékesítési munkatársat keresünk

Workline.hu állásportál

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Front Office Asszisztenst/ Értékesítési munkatársat keresünk

Csapatunkba Recepciósokat keresünk, azonnali kezdéssel a karácsonyi kiemelt időszakra illetve hosszútávra egyaránt. A munkakör kihívásokat, változatos adminisztratív teendőket, értékesítési feladatokat és magas színvonalú ügyfélkezelést foglal magában.

Rád van szükségünk, ha nem ijedsz meg egy pörgős és változatos munkától, tudsz egyszerre több dologra figyelni, emellett stressz helyzetben is gyorsan reagálsz és kezeled a felmerülő problémákat. Mindezt mosolyogva, angolul és magyarul, kedvesen a vendégek teljeskörű elégedettségének biztosítása mellett.

Az ideális jelölt rendelkezik ügyfélkapcsolati és értékesítési tapasztalattal, amelyet korábban magas színvonalú munkakörnyezetben szerzett. Szeret és képes csapatban dolgozni, örömét leli abban, hogy vendégekkel foglalkozhat nap, mint nap. Szívesen sajátít el új ismereteket és a lehetetlen nem létezik a szótárában.

Mi a Mandala Day Spa-ban hiszünk a tökéletességben és nem ismerünk kompromisszumokat, amennyiben a vendégek megelégedettségéről és a szolgáltatások magas színvonaláról van szó, így igazi kincseket keresünk, akik hosszútávon akarnak fejlődni, karriert építeni a fenti elvek és elvárások szellemében.

Információk a kiválasztási folyamatról

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a pozíció megjelölésével a [email protected] címen. A levelet Gáncsos Nikolett Spa managernek címezd és mellékelj pár sort miért szeretnél csatlakozni csapatunkhoz.

Megbízó

Egyéb területek

-

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel
OKJ
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

-
ID: 3262887   Megjelentetés dátuma: 2017.12.07.