Autómosó munkatárs

Magyarországon egyedülálló színvonalú, luxus személyszállítással és autóbérbeadással foglalkozó családi vállalkozás megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

AUTÓMOSÓ MUNKATÁRS

Az álláshoz tartozó elvárások:
Magasfokú precizitás
Hatékony csapatmunka
Megbízható, motivált és érdeklődő személyiség
B kategóriás jogosítvány

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
Minőségi autómosóban, autókozmetikában szerzett tapasztalat

Főbb feladatok, munkák:
Nagy értékű személyszállító flotta kézi mosása.
A parkolóházban parkoló külsős vendégek autóinak kézi mosása előzetes foglalás alapján.
Az autómosó kollégák csapatunk szerves részét képezik, a magas színvonalú személyszállító szolgáltatáshoz elengedhetetlen, hogy a flotta mindig precízen előkészítve és tisztán álljon vendégeink rendelkezésére.

Megbízóról:
Magyarországon egyedülálló színvonalú, luxus személyszállítással és autóbérbeadással foglalkozó családi vállalkozás.
A Four Seasons Budapest és a The Ritz-Carlton Budapest szállodák kizárólagos szerződött partnereiként állnak a szállodák vendégeinek rendelkezésére.
Kizárólag ezzel a két szállodával dolgoznak, a minőség garantálása érdekében nem terjeszkednek tovább. A Kft mellett rendelkeznek további két kapcsolt céggel, amelyek közül az egyik utazásszervezéssel, a másik pedig egy parkolóház és két autómosó üzemeltetésével foglalkozik. Ezen három cég tevékenysége közösen biztosít számukra jelentős piaci előnyt mindhárom területen.

Amit kínálunk:
Főállású munkakör
Versenyképes jövedelem
Egy lendületes, fiatalos csapat megbecsült tagja lesz, ahol a munkája eredménye a cég ügyfeleinek elégedettségét és a cég jó megítélését közvetlenül fogja kiváltani.
Hosszú távú, biztos munkahely

Munkavégzés helye:
Budapest, V. kerület

Jelentkezés:
Amennyiben a fenti hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi email címre: [email protected]

ID: 3895009  Megjelentetés dátuma: 2020.03.19.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.