Eladó / pénztáros

Papír - írószer szaküzlet megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

ELADÓ / PÉNZTÁROS

Az álláshoz tartozó elvárások:
Pozitív, vevőközpontú hozzáállás
Kedves, udvarias fellépés
Jó kommunikációs képesség
Pontosság
Érettségi bizonyítvány
Kereskedelmi gyakorlat

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
Jó kommunikációs készség
Rugalmasság
Alaposság

Főbb feladatok, munkák:
Pénztár kezelése
Áruátvétel és feltöltés
Segítségnyújtás

Megbízóról:
Az írószerek világában eltöltött több mint 20 év után is töretlen lelkesedéssel foglalkozunk nap mint nap különleges írószerek és papírtermékek értékesítésével.

A minőség elkötelezett híveiként kizárólag olyan gyártók termékeit forgalmazzuk legyen az egy kisebb kézműves manufaktúra vagy a világ egyik legnagyobb gyártója melyek maximálisan megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is.
Az írószerpiac egyik meghatározó szereplőjeként kapcsolatban állunk a legjelentősebb márkákkal és több esetben közvetlenül a gyárból rendelünk.
Büszkék vagyunk arra , hogy szakképzett és tapasztalt munkatársaink a legmagasabb ügyfél élmény eléréséért dolgoznak minden nap.
A kommunikációs technológia forradalmának előretörése mellett szinte hihetetlen de az írószerek és a különböző naplók népszerűbbek mint valaha.

Amit kínálunk:
Fiatalos , dinamikus csapat
Hosszú távú munkalehetőség
Kiszámítható , stabil munkarend
Versenyképes fizetés
Kellemes munkakörülmények

Munkavégzés helye:
Budapest, XI. kerület (Allee Bevásárlóközpont)

Jelentkezés:
Amennyiben a fenti hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi email címre: [email protected]

ID: 3881106  Megjelentetés dátuma: 2020.02.28.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.