Laboratóriumi asszisztens

Klinikai kísérleti kutató intézet megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

LABORATÓRIUMI ASSZISZTENS

Az álláshoz tartozó elvárások:
Kísérletes / kutató laboratóriumi módszertani ismeretek
Középfokú angol nyelvtudás
MS Office (különösen Excel, Word) ismeret

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
Pontosság, megbízható személyiség
Együttműködési készség
Szakmai tudása, gyakorlata és kompetenciája szerint végzi asszisztensi tevékenységét
Középfokú angol nyelvtudás
Lelkes, dolgozni szerető, munkáját hivatásnak tekintő munkatárs

Főbb feladatok, munkák:
2 kísérletes labor rendjének fenntartása
Állatkísérletes és/vagy molekuláris biológiai módszerek (ELISA, PCR, FACS) és/vagy sejttenyésztés (ezen területeken szerzett jártasság az elbírálásnál előnyt jelent)

Megbízóról:
Intézet 1959-es megalakulása óta a transzlációs medicina szellemében folytatja kutatásait olyan élettani és kórélettani jelenségek megismerését tűzve ki célul, melyek közvetlen kapcsolatba hozhatók egyes betegségek kialakulásával, súlyosbodásával és gyógyulásával. Az intézetben folyó kísérletes munka elsősorban a kardiorespiratorikus rendszer működésének vizsgálatára irányul, melynek betegségei mind morbiditási, mind mortalitási szempontból kiemelt jelentőségűek. Az utóbbi évek fejlesztéseinek eredményeként, az intézet munkacsoportjaiban rendelkezésre álló kutatási módszerek lehetővé teszik egyes élettani folyamatok többrétű vizsgálatát: a szubcelluláris, valamint sejt-, szövet-szintű folyamatoktól a szervezeti szintű összetett szabályozásig, és lehetőség van humán vizsgálatok elvégzésére is. Az intézetben folyó oktatás is ezt az integratív szemléletet követi. Ebben kiemelt hangsúlyt kap a szervezet egészségének megőrzése szempontjából lényeges komplex alkalmazkodási folyamatok megismertetése, valamint annak tárgyalása, miként reagálnak a fiziológiás szabályozási folyamatok a külső vagy belső környezet változásaira.

Amit kínálunk:
Főállású munkakör
Határozott idejű kinevezés 2019. december 31-ig
Megfelelő munkavégzés esetén hosszabbítás, véglegesítés (közalkalmazotti munkaviszony) lehetséges
Teljes munkaidő, azonnal betölthető

Munkavégzés helye:
Budapest, IX. kerület Semmelweis Egyetem, Elméleti Orvostudományi Központ

Jelentkezés:
Amennyiben a fenti hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi email címre: [email protected]

ID: 3672184   Megjelentetés dátuma: 2019.05.20.   Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.