Éttermi dolgozó

Budapesti multinacionális partnercég megbízásából keresünk munkatársakat az alábbi pozícióba:

ÉTTERMI DOLGOZÓ

Az álláshoz tartozó elvárások:
Dinamikus, barátságos, nyitott személyiség
Megfelelő állóképesség

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
Hasonló területen szerzett tapasztalat

Kellemes munkakörnyezetben, egy pörgős csapat részeként a munkakör:
Konyhai feladatok ellátása,
A vendégek kedves, udvarias kiszolgálása, kasszakezelés

Megbízóról:
Multinacionális partnercégünk 2010-ben első, 2011-ben és 2013-ban pedig második helyezést ért el a "Legjobb Munkahely" felmérésen. Partnerünk munkavállalóival abszolút hosszú távra tervez, ezért fontos számára, hogy jól érezzék magukat a dolgozóik.
Törekszik a rugalmasságra, ezen felül a fejlődési lehetőségeknek is teret enged különböző készségfejlesztő tréningek biztosításával.

Amit kínálunk:
Iparágnak megfelelő fizetési csomag: Bruttó bér + Bérpótlékok + Erzsébet utalvány (8000 Ft) + Ajándék utalvány (5000 Ft).
Három ledolgozott hónapot követően fizetésemelés!
Ellátás: napi menü
Céges kártya, mely az alábbiakra használható fel: az étteremben 25%-os kedvezmény, fittnessterem, könyvüzletek, Aquaworld, bobpálya, gokartpálya, kalandparkok, cirkusz, hotelek, színház, szépségszalonok, sportboltok, Praktiker

Munkavégzés helye:
Budapest

Jelentkezés:
Amennyiben a fenti hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi email címre: [email protected]

ID: 3665208  Megjelentetés dátuma: 2019.05.12.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.