Logisztikai vezető

Dinamikusan fejlődő, debreceni webáruház megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

LOGISZTIKAI VEZETŐ

Elvárások:
Olyan kitartó és lelkiismeretes kollégát keresünk, aki logisztikai ismereteivel hozzájárul cégünk fejlődéséhez és a mindennapi feladatokat gyorsan, proaktívan közelíti meg.
Főbb feladatok, munkák:
A feladatok közé tartozik a termékek minőségének ellenőrzése, termékbiztonság és jogi megfelelősség terén, termékek magyar nyelvű használati útmutatójának elkészítése, szerkesztése, termékek felkészítése a piacfelügyeleti jogszabályoknak megfelelően, ügyfélszolgálatról érkező termékekkel kapcsolatos panaszok kivizsgálása, a panaszokra vonatkozó fejlesztési javaslatok megfogalmazása, termékauditok végzése: tanúsítványok, előírások, csomagolások ellenőrzése.
Az érettségi vizsga, Office programok felhasználó szintű ismerete, továbbá 3-5 év, hasonló területen szerzett tapasztalat alapvető követelmény.
Olyan személy jelentkezését várjuk, akinek van szakmai vezetői tapasztalata, kimagasló szóbeli és írásbeli kifejezőképességgel rendelkezik, képes a fent leírt eredményeket elérni, önállóan és csapatban is képes helytállni. Előnyt jelent a targoncavezetői engedély.
Te vagy az ideális jelölt, ha nagy munkabírással rendelkezel és igényled, hogy a teljesítményed alapján értékeljenek, munkádban igényes vagy, szeretsz célok megvalósításán kitartóan dolgozni. Ha elkötelezett, lojális, önállóan és csapatban is jól dolgozó szakembernek tartod magad, aki tud tervezni, szervezni és koordinálni.

Feladatok:
A feladatok közé tartozik, hogy koordinálja és kontrolálja azt, hogy a vevők a megrendeléseket megfelelő módon , megfelelő mennyiségben és minőségben minél hamarabb megkapják; a beérkező és kimenő áruk felügyelete, vezénylése, hatékonyabbá tétele; raktári dolgozók irányítása; költséghatékony működés biztosítása; folyamatok optimalizálása, koordinálása, kontrollálása; munkafolyamatok mérése, statisztikák készítése; raktári folyamatok felügyelete, határidők betartás;, feladatok delegálása és azok kontrollálása; beosztások készítése és vezetése; problémák gyors és proaktív megoldása; hibák okainak feltárása és azok javítása; új dolgozók betanítása; heti meetingek megtartása; munkaeszközök rendeltetésszerű használatának ellenőrzése, megóvása; raktári pénztár és készpénzmozgás felügyelete és kontrollálása; telephely fejlesztésével kapcsolatos feladatok koordinálása; tiszta, rendezett környezet biztosítása; beosztottak teljesítményértékelésének készítése; riportálás a felsővezetés felé.

Amit kínálunk:
Az új munkatársak betanítására és beilleszkedésére kiemelt figyelmet fordítunk.
A jól teljesítő munkatársaknak előrelépési és fejlődési lehetőséget biztosítunk.
Hosszú távú, biztos munkahely
Stabil, bővülő vállalati háttér, lendületes és fiatal csapat

Munkavégzés helye:
Debrecen

Jelentkezés:
Ha vállalod ezt a kihívást, és szívesen lennél csapatunk tagja, kérlek, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet az alábbi email címre: [email protected]

ID: 3363918   Megjelentetés dátuma: 2018.04.17.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.