Intézményvezető

Villa Rosa Idősek Otthona Kft.

A munkavégzés helye
Üdülősor út 58., Gyöngyös (Járás)
Munkaidő
teljes munkaidő
A munkába lépés időpontja
2018.02.01.

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Az 58 fős idősotthon vezetése, napi feladatainak megszervezése, és működésének biztosítása az 1/2000 SZCSM rendelet és az 1993. évi III. törvény rendelkezései alapján.

Egyéb béren kívüli juttatások

Versenyképes vezetői fizetés, étkezés és utazási költségtérítés. Amennyiben a bejárás nem megoldott, úgy ingyenes lakhatási lehetőség.

Információk a kiválasztási folyamatról

Fényképes szakmai Önéletrajzokat várjuk a hirdetésben szereplő e-mail címere.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség
egyetemi végzettség
posztgraduális végzettség

Képzési szak

szociális munkás, szociálpedagógus, andragógus, okleveles szociális munkás, okleveles szociálpolitikus, okleveles egészségügyi szociális munkás, ápoló, vagy gyógytornász

Készségek és személyes tulajdonságok

Kiváló kapcsolatteremtő, kommunikációs és irányító készség, számítógép felhasználó szintű ismerete, a szakma iránti elkötelezettség.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az idősek otthona bemutatkozása

A Villa Rosa Idősek Otthona 2005. szeptember elseje óta működik. Azóta adja meg a szép és egészséges környezetben eltöltött nyugodt, de kreatív programokban gazdag időskor lehetőségét. Az idősek otthona mindenki előtt bármikor nyitva áll: minden információt és segítséget megadunk az érdeklődőknek, amire csak szükségük van az idősek otthona és az elhelyezés kiválasztásában.

Gyöngyösi idősek otthonában azokat a nyugdíjasokat várjuk, akiknek egészségi állapotában olyan szintű romlás és leépülés tapasztalható, amely egyre inkább szükségessé teszi a fokozott törődést, gondoskodást. Hiszen az egyik legnehezebb feladat a demens betegek megfelelő gondozása, ellátása. A Villa Rosa Idősek Otthona ezt az igényt igyekszik kielégíteni azzal, hogy a fokozott ápolást, gondozást igénylők részére külön telephelyen, biztonságos és barátságos környezetben, kiegyensúlyozott légkörben biztosít magasabb szintű ellátást. Ezen telephelyünkön a demens betegek ellátását szakmailag kiemelten, az egyénre szabott gondozási módszerek kifejlesztésével és továbbfejlesztésével, az elvárásoknak megfelelő módon biztonságos körülmények között, lakóink érdekeit figyelembe véve tudjuk biztosítani. Megvalósítási törekvésünket indokolja az is, hogy a személyiség megváltozása a környezettől és a többi lakótól is nagyobb megértést, toleranciát igényel, mely az idős emberektől már nem várható el, ezért a lakók jó közérzetének biztosítása, a családias légkör kialakítása és megtartása is fontos feladatunk.

A Mátrafüredi idősek otthonában 24 darab, 14-29 négyzetméteres lakószoba található, ezek mindegyike egy, kettő- illetve háromágyas, zuhanyzós lakrész. Minden szoba kényelmes, biztonságos, és lehetőséget ad a kommunikációra: kábeltévé, telefon, nővérhívó és tűzjelző is található bennük. Az idősek otthonában figyelmet fordítunk arra, hogy nehezebben közlekedő lakóink se érezzék korlátozva magukat, az épületben lift is működik, és otthonunk teljes területén biztosított az akadálymentes közlekedés. A nagyméretű közös helyiségek pedig a közösségi életnek, a beszélgetéseknek és a különféle programoknak adnak helyszínt. Az idősek otthona és a környékbeli látnivalók mindent megadnak, ami csak a szabadidő kulturált és igényes eltöltéséhez szükséges: minőségi programok, gyönyörű környezet számos kirándulóhellyel, fürdőhelyek és egyéb szórakozási lehetőségek. Lakóinknak bármikor van lehetőségük vendégeket fogadni és elutazni.

A cég címe

Villa Rosa Idősek Otthona Kft.
Üdülősor út 58.
3232 Gyöngyös
http://villarosa.hu
ID: 3260260   Megjelentetés dátuma: 2018.01.02.