Ápolási vezető - részlegvezető

Villa Rosa Idősek Otthona Kft.

A munkavégzés helye
Petőfi u.8-10., Gyöngyös
Munkaidő
teljes munkaidő
A munkába lépés időpontja
2016.11.02.
A felkínált havi jövedelem (bruttó)
Megegyezés szerint.

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Az Otthonban élő idősek megfelelő ellátásának, gondozásának biztosítása, koordinálása.

Egyéb béren kívüli juttatások

Utazási költségtérítés; munkahelyi étkeztetés.

Információk a kiválasztási folyamatról

info@villarosa.hu

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Képzési szak

egészségügyi

Készségek és személyes tulajdonságok

Jó kommunikációs és problémamegoldás készség.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az idősek otthona bemutatkozása

A Villa Rosa Idősek Otthona 2005. szeptember elseje óta működik. Azóta adja meg a szép és egészséges környezetben eltöltött nyugodt, de kreatív programokban gazdag időskor lehetőségét. Az idősek otthona mindenki előtt bármikor nyitva áll: minden információt és segítséget megadunk az érdeklődőknek, amire csak szükségük van az idősek otthona és az elhelyezés kiválasztásában.

Gyöngyösi idősek otthonában azokat a nyugdíjasokat várjuk, akiknek egészségi állapotában olyan szintű romlás és leépülés tapasztalható, amely egyre inkább szükségessé teszi a fokozott törődést, gondoskodást. Hiszen az egyik legnehezebb feladat a demens betegek megfelelő gondozása, ellátása. A Villa Rosa Idősek Otthona ezt az igényt igyekszik kielégíteni azzal, hogy a fokozott ápolást, gondozást igénylők részére külön telephelyen, biztonságos és barátságos környezetben, kiegyensúlyozott légkörben biztosít magasabb szintű ellátást. Ezen telephelyünkön a demens betegek ellátását szakmailag kiemelten, az egyénre szabott gondozási módszerek kifejlesztésével és továbbfejlesztésével, az elvárásoknak megfelelő módon biztonságos körülmények között, lakóink érdekeit figyelembe véve tudjuk biztosítani. Megvalósítási törekvésünket indokolja az is, hogy a személyiség megváltozása a környezettől és a többi lakótól is nagyobb megértést, toleranciát igényel, mely az idős emberektől már nem várható el, ezért a lakók jó közérzetének biztosítása, a családias légkör kialakítása és megtartása is fontos feladatunk.

A Mátrafüredi idősek otthonában 24 darab, 14-29 négyzetméteres lakószoba található, ezek mindegyike egy, kettő- illetve háromágyas, zuhanyzós lakrész. Minden szoba kényelmes, biztonságos, és lehetőséget ad a kommunikációra: kábeltévé, telefon, nővérhívó és tűzjelző is található bennük. Az idősek otthonában figyelmet fordítunk arra, hogy nehezebben közlekedő lakóink se érezzék korlátozva magukat, az épületben lift is működik, és otthonunk teljes területén biztosított az akadálymentes közlekedés. A nagyméretű közös helyiségek pedig a közösségi életnek, a beszélgetéseknek és a különféle programoknak adnak helyszínt. Az idősek otthona és a környékbeli látnivalók mindent megadnak, ami csak a szabadidő kulturált és igényes eltöltéséhez szükséges: minőségi programok, gyönyörű környezet számos kirándulóhellyel, fürdőhelyek és egyéb szórakozási lehetőségek. Lakóinknak bármikor van lehetőségük vendégeket fogadni és elutazni.

A cég címe

Villa Rosa Idősek Otthona Kft.
Üdülősor út 58.
3232 Gyöngyös
http://villarosa.hu
ID: 2490750   Megjelentetés dátuma: 2016.10.17.