Betanított könnyű fizikai és szellemi munkalehetőségek megváltozott munkaképességű munkavállalók részére

Viapan Dologidő Kft.

A munkavégzés helye
Somogy
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Könnyű fizikai, illetve irodai munkakörbe keresünk kaposvári partnercégünköz megváltozott munkaképességű munkavállalókat

Feladatok

Megváltozott munkaképességű munkavállalókat keresünk nagy multú kaposvári partnercégünkhöz 2 műszakos munkarendben 4, illetve 8 órás  munkaidőben.

Ha szeretnél végre egy munkahelyet, amivel hosszú távon tervezhetsz, anélkül, hogy beleunnál a munkába, akkor ez a neked való hely! Kaposvári partnercégünknél világmárkás háztartási gépek alkatrészeit szerelheted össze vagy csomagolhatod be, amikkel lehet, hogy az áruházak polcain is összetalálkozol!

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed:

Kaposvár egyik termelő üzemében számítunk a munkádra, ahol világmárkás háztartási gépeket szerelhetsz össze. Ne aggódj, a feladat egyszerű és könnyen betanulható. Egy-egy alkatrészt kell összeillesztened, nem az egészet összeraknod :) Ráadásul mindig újabb és újabb termékek jönnek, így a munka folyamatosan tartogat újdonságokat. Mindezt két műszakban teheted 4, illetve 8 órás munkaidőben tehát a napjaid nagy része mindig szabad lesz!

Ha esetleg a megváltozott munkaképességből fakadóan csak irodai munkát tudsz vállalni, az sem probléma! A cég irodáiban van lehetőség adminisztratív munkák elvégzésére is. 


Így jelentkezz erre az állásra: 

Ha felkeltette érdeklődésed az ajánlatunk, akkor jelentkezz két perc alatt! Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.


KÉRJÜK CSAK MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEK JELENTKEZZENEK AZ ÁLLÁSRA!


Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a [email protected] e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon: +36305072762

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Viapan Dologidő Kft.

A cég címe

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Gábor Stromájer
Tel.: +36 30 507 2762
E-mail: Küldje el önéletrajzát
ID: 3914372  Megjelentetés dátuma: 2020.05.20.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.