Logisztikus/raktáros

Viapan Dologidő Kft.

A munkavégzés helye
Tamási
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Ha Tamási egyik példaértékű munkahelyét kéne megnevezni, ez lenne az. Most itt dolgozhatsz logisztikus-raktárosként!

Ha Tamási egyik példaértékű munkahelyét kéne megnevezni, ez lenne az.

Nem csupán termékeik minőségére fektetnek kiemelkedően nagy hangsúlyt, hanem a munkahely minőségére is. Elhivatottak munkavállalóik élet- és munkakörülményeinek fejlesztése iránt és folyamatosan szem előtt tartják, hogy családbarát munkahely maradjanak. 

Az itt dolgozók elhivatottak, hiszen tudják, hogy a régióban egy olyan piacvezető húsipari cégnél dolgoznak, mely nem csupán a fogyasztók és a piac érdekeit veszi figyelembe, hanem munkatársaikét is . 

Most itt dolgozhatsz logisztikus-raktárosként!


Hogy mi lesz a feladatod?

Előkészíteni a kiszállítást  és elvégezni az ezzel kapcsolatos dokumentációkat; pakolni a kamionokat; átvenni és raktározni a beérkező árukat

.

Mindezt napi 8 órában kell végezni a 3 műszak egyikében, amiben lesz egy 30 perces pihenő.


Az alábbiak szükségesek ahhoz, hogy Te lehess a logisztikus:

Középfokú végzettség, legalább alapfokú számítógépes ismeretekkel. Emellett igazolás a háziorvostól, bőrgyógyásztól és a tüdőszűrésről, mert hússal, élelmiszerrel fogsz dolgozni, ezért ez kiemelkedően fontos.


Munkádért cserébe bruttó 926 Ft-os órabért kapsz, mely pótlékokkal 3 hónap után 1305 Ft-ra növekszik, fizetésed pedig minden hónap 10. napján megérkezik a bankszámládra. Fontos, hogy nem teljesítménybérben kell dolgoznod és emellett egy korrekt, megbízható állásod lesz, ahol megbecsülnek és hosszútávon számítanak Rád.


Béren kívüli juttatások adott feltételek esetén: Havi prémium, Jelenléti bónusz, Szünet prémium, Hűség prémium (Szép Kártyára való feltöltéssel).


A munkába járásban segítünk!


Az alábbi településekre bemegy a céges buszjárat:

  • Tamási és környéke: Tamási, Szarkahegy, Rácvölgy, Regöly, Pincehely, Kecsege, Nagykónyi, Értény, Pári, Ürgevár, Szakály, Hőgyész, Kisvejke, Várong, Szakcs, Kocsola, Dalmand, Gyulaj, Dúzs, Iregszemcse, Nagyszokoly, Fürged, Ozora, Magyarkeszi, Felsőnyék, Szabadhídvég, Mezőkomárom, Előszállás, Cece,Simontornya, Tolnanémedi, Nagyszékely.

  • Dombóvár és környéke: Dombóvár, Igal, Somogyszil, Kazsok, Nak, Büssü, Gölle, Kisgyalán, Csoma, Attala, Csikóstőttős, Kaposszekcső, Jágónak, Vásárosdombó, Gerényes, Ág, Tékes, Kisvaszar.

  • Kaposvár és környéke: Kaposvár, Adorján, Taszár, Mosdós, Laktanya.


Ha távolsági busszal jársz, buszbérleted 86%-ban támogatjuk.


Most már csak egy jelentkezés választ el leendő munkahelyedtől.


Hogyan jelentkezhetsz?

Több lehetőséged is van! Jelentkezhetsz a hirdetés alatt; a Viapan honlapon; valamint önéletrajzzal az alábbi e-mail címen: [email protected] 

Kérdés esetén keresd Visi Boglárkát a megadott elérhetőségek valamelyikén.


Várjuk jelentkezésed!


A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Viapan Dologidő Kft.

A cég címe

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Boglárka Visi
Tel.: +36 20 3838 217
E-mail: Küldje el önéletrajzát
ID: 3894058  Megjelentetés dátuma: 2020.03.17.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.