A cég rövid jellemzése

Vállalkozásomat 2003-ban kezdtem, főképpen lakatos ipari munkákat végeztünk, majd folyamatosan tértünk át az üvegtetők építésére és később az üvegteraszok, télikertek beépítésére.

Teljes jellemzés megjelenítése
Ma már az ország egyik legnagyobb beépítőcégei közzé tartozunk.

Az Üvegterasz Hungary Kft. saját alkalmazottakkal rendelkezik, ami a jelenlegi ipart nézve nagy előnyt és biztonságot nyújt a megrendelők számára.

Rengeteg referenciánk bizonyítja, hogy csapatunk kiváló szakmai tudással bír.
A vállalkozás /egy 200nm és egy 50 nm/ saját műhelyekkel és teherautókkal tudja biztosítani a megrendelők kívánságait.

Megkaptuk a TÜV SÜD ISO 9001 tanúsítványt a TÜV SÜD Csoporttól, mely a világ egyik vezető műszaki szolgáltatásokat nyújtó szervezete, amely a műszaki vizsgálati, ellenőrzési, felügyeleti és tanúsítási tevékenységeit mindenféle gazdasági, kereskedelmi, politikai hatástól mentesen, függetlenül, pártatlan és semleges módon végzi.

Az ISO 9001 minőségirányítási szabványrendszer lényege: Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer-követelmények szabványát a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet határozta meg. A szabvány integrált szabályrendszert, iránymutatásokat létesít a vállalat és a munkatársak vezetése, illetve a vevői és beszállítói kapcsolatok erősítése érdekében. A Világ 175 országában használják.Aki minket választ, az a minőséget és a megbízhatóságot választja!

Teljes jellemzés elrejtése

Állásajánlatok: Üvegterasz Hungary Kft

1 - 1 a 1-ból