Autószerelő-Kecskemét

TRIGO Quality Support Kft.

A munkavégzés helye
Kecskemét
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Keressük leendő AUTÓSZERELŐ munkatársunkat
a TRIGO Quality Support Kft. csapatába az alábbi helyszínre:
Kecskemét

Rólunk
A TRIGO neve az innováció és teljesítmény szinonimájává vált a hazai autóipari szektorban. Jelenleg közel 50 helyszínen több, mint 2500 partnerünknek nyújtunk komplex minőségügyi megoldásokat. Ehhez az állandó kihíváshoz keressük talpraesett, új ismeretekre nyitott, műszaki érdeklődésű kollégáinkat.

A munkakörről
Autószerelőként felelős leszel minőségügyi szolgáltatásunk magas szintű megvalósulásáért. Fő feladatod lesz a járművek javítása, szoftver frissítése, alkatrészek cseréje, a járművek különböző funkcióinak ellenőrzése. Nem megfelelő alkatrészek válogatása, utómunkálása. A kiadott munkautasítások alapján magas szintű minőségi munkát végzel, hatékonyan együttműködve a munkatársaiddal és feletteseddel. Betanulási idő után, a megfelelő támogatással felelős leszel kisebb csapatok koordinálásáért, információk begyűjtéséért és továbbításáért. A termékek és a felsorolt feladatok időről időre váltakoznak, ezzel is segítve a színes munkavégzést.

Egyéb béren kívüli juttatások

A karrieredről
Személyes kompetenciáidnak és érdeklődésednek megfelelően különböző területeket és folyamatokat ismerhetsz meg, ezáltal rövid időn belül beleláthatsz az autóipar rejtelmeibe. Sikeres együttműködés esetén szakmai előmeneteledet is támogatjuk.

Amit kínálunk
Versenyképes bérezési csomag
Bejárás támogatása

Információk a kiválasztási folyamatról

Hogyan jelentkezz, és mi történik ezután?
Amennyiben jelentkezéseddel megtisztelsz minket, a folyamat következő részeként telefonon is felvesszük veled a kapcsolatot, ezután egy személyes találkozásra invitálunk. Kölcsönös szakmai szimpátia esetén örömmel látunk a csapatunkban!
Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésed vagy kérdésed van hozzánk, keresd Tóth Gréta kolléganőnket a [email protected] e-mail címen.

Várjuk jelentkezésed!

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel

Készségek és személyes tulajdonságok

Rólad
Ideális esetben olyan precíz, műszaki érdeklődésű munkatársunk leszel, aki szívesen dolgozik több műszakos beosztásban, illetve munkájára és környezetére igényes, rendszerető. Autószerelő végzettséggel rendelkezel, vagy több éves szakmai tapasztalatod van, valamint magas minőségügyi szemlélettel rendelkezel és szívesen dolgozol emberekkel együtt. Örömmel ismerkedsz olyan műszaki részletekkel, melyek fontos részét képezik az autóipari termékeknek és folyamatoknak.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A TRIGO 1997-es alapítása óta nyújt professzionális minőségügyi megoldásokat elsősorban a járműgyártó ipar és a gyártási szektor vezető szereplői számára.
A nemzetközi nagyvállalat több mint 7000 szakemberével 4 kontinens 20+ országában nyújt széles körű minőségellenőrzési és minőségmenedzsment szolgáltatásokat a beszállítói lánc valamennyi tagja számára. Hiszünk abban, hogy céljainkhoz és a fenntartható sikerhez a tehetségen és teljesítményen keresztül vezet az út.
Ha szeretnél dinamikusan fejlődő csapatunk tagja lenni, csatlakozz a TRIGO-hoz!

A cég címe

TRIGO Quality Support Kft.
-
- -
ID: 3688032   Megjelentetés dátuma: 2019.06.06.