Nemzetközi gépkocsivezető

Transport Eklöf Kft

A munkavégzés helye
Németország
Munkaidő
teljes munkaidő
A munkába lépés időpontja
2017.02.28.

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Nyugat-európai munkára keresünk, akár azonnali kezdéssel is, tapasztalt vagy kevésbé tapasztalt, megbízható gépkocsivezetőket 40t szerelvényre.
Feltétel: minimális angol, vagy német nyelvtudás, GKI, ADR és digikártya megléte. Szükség esetén a GKI és ADR tanfolyam elvégzését finanszírozzuk.
Időarányosan, gyorsan emelkedő fix kereset: alapbér + napidíj + utazási térítés+ bónuszok.

Nyugodt, kiszámítható munkakörülmények; fixen betartott 6 hét munka 2 hét pihenő munkarend. Teljeskörűen felszerelt telephely Lübeckben.
Jelentkezni a megadott e-mail címen lehet, lehetőleg fényképes szakmai önéletrajzzal.

Az állást fogyatékkal élők is betölthetik.

Egyéb béren kívüli juttatások

-bónuszok (belépési, évfordulós, törésmentes, Dynafleet, toborzási, karácsonyi)
-kiutazási térítés
-ingyenes telephelyhasználat

Információk a kiválasztási folyamatról

Belépési bónusz bruttó 400€.

1-es fizetési osztály: a felvétel napjától a próbaidő végéig (3 hónap)
Bruttó 145 000Ft (nettó 95 700Ft) + 36€/nap.

2-es fizetési osztály: a próbaidő leteltétől az első év végéig (alapfizetés-emelés nettó 14 100 Ft+ napidíjemelés 3€/nap)+év végi bónusz
Bruttó 166 500Ft (nettó 109 100Ft) + 39€/nap+120€ évfordulós bónusz.

3-as fizetési osztály: az első év végétől a második év végéig (alapfizetés-emelés nettó 14 100 Ft + napidíjemelés 3€/nap +év végi bónusz)
Bruttó 188 000 Ft (nettó 123 200 Ft) + 42€/nap. Évfordulós bónusz 240 EUR.

Minden évfordulón fizetésemelés és emelt bónusz.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségi nélkül

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Minimumszint (A1) vagy
Német nyelv - Minimumszint (A1)

Számítógép-felhasználói ismeretek

Microsoft Windows - alapok

Jogosítvány

E

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Készségek és személyes tulajdonságok

Gépjárművezetőinktől magas szintű szakmai hozzáállást várunk el, melyben megfelelő arányban ötvöződik az önálló és öntevékeny munkavégzésre való képesség és az irányítás utasításainak betartására való hajlandóság.
A darabárus ADR engedély valamint a képesítési igazolvány és a sofőrkártya megléte alapkövetelmény. Az ADR engedély megszerzéséhez a munkaadó szükség esetén segítséget nyújt, és díját visszatéríti.
Szintén követelmény az angol vagy a német nyelv ismerete olyan szinten, amely lehetővé teszi a munkával és a szabadidővel kapcsolatos mindennapi helyzetekben való helytállást.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A Kuljetus Eklöf Oy egy 1991-ben alapított finnországi fuvarozó cég, melynek gyökerei egészen 1932-ig nyúlnak vissza. 2009-ben nyitottuk meg budapesti irodánkat; mára a magyar vállalat Transport Eklöf Kft. néven 20 kamiont működtet.
Legjelentősebb partnerünk az autóipar, és elsősorban Németország területén fuvarozunk. A fuvarok egy része Ludwigshafenből indul és ott ér véget, gépjárművezetőink az ottani vasútállomáson váltják a pótkocsikat.

A gépjárművek nagyobb része esetében a kiinduló és az érkezési pont az észak-németországi Travemünde kikötője. Itt rendelkezünk egy jól felszerelt telephellyel is, ahol a gépjárművezetőknek jó minőségű közösségi helyiségek állnak rendelkezésükre: közös társalgó, konyha, étkező, mosási lehetőség, zuhanyzók, egyéni, kulcsra zárható szekrények valamint wifi-hálózat.
A cégnél használt vontatók típusai: DAF XF 105 és Volvo FH12 Globetrotter XL, Mercedes Actros évjáratuk 2012-2017 közötti.
Az általunk lebonyolított fuvarok megoszlása jelenleg a következő: 85%-ban Németország, 15%-ban Franciaország, Spanyolország, Olaszország és Svájc.
Az egyes vontatók nem mindig ugyanazokat a fuvarokat végzik, hanem bármelyik járműre juthat bármilyen fuvar bármilyen viszonylatban.
A fuvarozott áruk kiinduló és célállomása Finnország, de a kamionok maguk csak néhány, igen kivételes esetben járnak Finnországban.
Az átlagos gyakorlat az, hogy a megrakott pótkocsi Finnországból hajón jut el a travemündei kikötőbe, ahonnan helyzettől függően vagy egy Eklöf-vontató viszi tovább, vagy vasúton jut el a ludwigshafeni állomásra, ahol a vontató felakasztja.
A felrakodás után a pótkocsit visszahúzzuk Ludwigshafenbe a vasútállomásra vagy a travemündei kikötőbe, ahonnan ismét hajóval szállítják át Finnországba.

A gépkocsivezetők továbbképzése lényeges eleme a működésünknek, és a teljes sofőrgárdát érinti.
A Magyarországon megszervezett alaptanfolyam után a gépkocsivezetők kiutaznak Németországba, ahol az első hetet egy tapasztaltabb kolléga társaságában töltik, hogy megismerkedhessenek a cég belső szokásaival.
Évente 3-4 napnyi továbbképzést tartunk különböző témákban. A továbbképzés a gépkocsivezetők fizetett munkaidejében történik.
A jövedelmezés alapja a cégnél eltöltött munkaviszony függvényében lépcsősen emelkedő adóköteles bér, ehhez jön hozzá az adómentes napidíj, az útiköltség-térítés valamint a különböző adóköteles prémiumok, amelyeknek nagyságát a gépkocsivezetők maguk befolyásolják, mivel ez a munkavégzésük minőségétől függ.
Minden járműben van céges telefon, de a mindennapos kommunikáció az irányítással az autókba beépített számítógépes rendszeren keresztül történik angol vagy német nyelven.
A munkaadó minden munkavállalónak minőségi munkaruházatot bocsát rendelkezésére.
A németországi munkaturnusok hossza hat hét, amelyet két hét szabadság követ. Ennél rövidebb turnusokra nincs lehetőség.
A munkaadó nem szervezi meg a gépkocsivezetők kijutását Németországba, de útiköltség-térítést fizet.

A cég címe

Transport Eklöf Kft
Dánosi dűlő 3
2724 Újlengyel
ID: 2879565   Megjelentetés dátuma: 2017.02.07.