Gépkocsivezető

Tibor Trans Kft

A munkavégzés helye
Cseh Köztársaság, Németország, Győr-Moson-Sopron megye (Az állás utazást igényel)
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A Tibor Trans Kft. megnövekedett fuvarfeladatai elvégzéséhez gépkezelőt, gépkocsivezetőket keres az alábbi nemzetközi / belföldi munkákra, saját járművekre:

-Komatsu dózerre gépkezelőt. Szállás a cég telephelyén vagy a munkavégzés helyén panzióban ingyenesen biztosított. Munkába járási támogatás, céges furgon, havi fix pénz az üres napokra is, étkezési hozzájárulás, belföldi napidíj a különélésre.

-Láncos Volvo kotróra gépkezelőt. Szállás a cég telephelyén vagy a munkavégzés helyén panzióban ingyenesen biztosított. Munkába járási támogatás, céges furgon, havi fix pénz az üres napokra is, étkezési hozzájárulás, belföldi napidíj a különélésre.

-4 tengelyes billencsre vidéki munkákra. Szállás a cég telephelyén vagy a munkavégzés helyén panzióban ingyenesen biztosított. Munkába járási támogatás, céges autó, havi fix pénz az üres napokra is, étkezési hozzájárulás, belföldi napidíj a különélésre.

- 40 tonnás ponyvás kamion /Scania vagy Renault T 480 LE EUR 6 automata váltós klímás vontatókkal/ – állandó belföldi és nemzetközi viszonylatok, hosszabb-rövidebb állandó körfuvarok, 1 fel és 1 lerakókkal, mindig ugyanazon autóval kell járni. Heti átlag 4 napot dolgoznak a pilóták.

- 7,5 – 12 tonnás ponyvás vagy dobozos teherautó - állandó belföldi és nemzetközi viszonylatok, körfuvarok, ugyanazon feltételekkel, mint a 40 tonnás autóknál.

A munkabeosztás egyedi igények szerint alakítható, a külföldön eltöltött hétvégére plusz pénzt kap a pilóta. A hétvége és a 45-ös pihenő alatt az autó itthon van. A heti munkaidő általában egy hosszabb, vagy két rövidebb körből áll. Állandó 1 sofőrös munkáink vannak. Főbb célországok: Nyugat-Európa, Németország, Szlovákia, Csehország, Franciaország, Benelux országok.
Amit biztosítunk a győri őrzött telephelyünkön: ingyenes szálláslehetőség, korlátlan wifi, konyha, parkolás, fürdő és mosógép használata.
Dolgozóink nagy céges /akár 50%-os/ kedvezményt kaphatnak új mobiltelefon előfizetése, bankszámla nyitása, bármilyen biztosítás kötése esetén, vagy bármilyen autóalkatrész vásárlása esetén.
Kiszámítható bérezés, pontos banki utalás. Állásidőre a béren kívül plusz fizetés.
Nyugdíjasok, beugrósok vagy csökkent munkaképességű pilóták jelentkezését is várjuk. 2 hét-1 hét vagy 3 hét-1 hét munkavégzés is lehetséges.

Jelentkezés: 06 30/9694-162 vagy [email protected]

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség
középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Jogosítvány

C, E

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Készségek és személyes tulajdonságok

C, E kategóriás jogosítvány, GKI vizsga, digitális tachográf kártya

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

30 éves magyar tőkeerős családi vállalkozás, pontos és kiszámítható bérezés.
Saját tulajdonú autók és győri telephely.

A cég címe

Tibor Trans Kft
Bécsi út 14.
9025 Győr
http://www.tibortrans.hu
ID: 3870424  Megjelentetés dátuma: 2020.02.13.