C/E kategóriával nemzetközi munkákra pilótákat keresünk

Tibor Trans Kft

A munkavégzés helye
Németország, Franciaország, Győr-Moson-Sopron megye (Az állás utazást igényel)
Munkaidő
teljes munkaidő, részmunkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A Tibor Trans Kft. megnövekedett fuvarfeladatai elvégzéséhez gépkocsivezetőket keres az alábbi nemzetközi / belföldi munkákra, saját járművekre:

- 40 tonnás ponyvás vagy hűtős kamion /SCANIA VAGY RENAULT T 480 LE automata váltós klímás vontatókkal/ – állandó belföldi és nemzetközi viszonylatok, hosszabb-rövidebb állandó körfuvarok, 1 fel és 1 lerakókkal, mindig ugyanazon autóval kell járni, nem kell átrakodni másik fülkébe. A hétvége és a 45-ös pihenő alatt az autó itthon van. Heti átlag 4 munkanapot dolgoznak az autók.

-40 tonnás hűtős szerelvényre Győr-Csehország /Liberec/ körfuvarra gépkocsivezetőt keresünk. Fix járat, fix útvonal, le és felrakási idők, a hétvége otthon van. Heti 2 vagy 3 körmunka. 1050 km körben. Nincs cserepaletta, a fel és lerakásnál a palettákat a békával a raktérben kell mozgatni. Nem ADR, csak temperálni kell az árut.

- 7,5 – 12 tonnás ponyvás vagy dobozos teherautó - állandó belföldi és nemzetközi viszonylatok, körfuvarok, ugyanazon feltételekkel, mint a 40 tonnás autóknál.

-7,5 tonnás emelőhátfalas Mercedes Ategora pilótát keresünk Győr és Győr-környéki kiszállításokra. Mosodai szállítások, 1 műszakos munkarend, állandó délelőtti munkavégzés, főállású könnyű fizikai munka. Nyugdíjasok vagy csökkent munkaképességűek jelentkezését is várjuk.

A munkabeosztás egyedi igények szerint alakítható, a külföldön eltöltött hétvégére plussz pénzt kap a pilóta. A heti munkaidő általában egy hosszabb, vagy két rövidebb körből áll, a 45-ös pihenőt mindig itthon tölti a gépkocsivezető. Állandó 1 sofőrös munkáink vannak. Ha valaki állandó 4 kézben szeretne dolgozni, megbeszélhető. Főbb célországok: Nyugat-Európa, Németország, Szlovákia, Csehország, Franciaország, Benelux országok.
Amit biztosítunk a telephelyünkön: ingyenes szálláslehetőség, wifi, konyha, wifi, parkolás, fürdő és mosógép használata a cég telephelyén.
Kiszámítható bérezés, pontos banki utalás. Állásidőre plussz nettó 1.500 ft/óra.
Nyugdíjasok, beugrósok vagy csökkent munkaképességű pilóták jelentkezését is várjuk. 2 hét-1 hét vagy 3 hét-1 hét munkavégzés is lehetséges.

Jelentkezés: 06 30/9694-162 vagy [email protected]

Az állást fogyatékkal élők is betölthetik.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség
középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Jogosítvány

C, E

Készségek és személyes tulajdonságok

C, E kategóriás jogosítvány, GKI vizsga, digitális tachográf kártya

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

30 éves magyar tőkeerős családi vállalkozás, pontos és kiszámítható bérezés.
Saját tulajdonú autók és győri telephely.

A cég címe

Tibor Trans Kft
Bécsi út 14.
9025 Győr
http://www.tibortrans.hu
ID: 3760709  Megjelentetés dátuma: 2019.09.11.