Fiatal vezetők program- Kényelmi formátum

  • A munkavégzés helye: Budapest, Rákóczi út 20, 1074 Magyarország
  • Munkaidő: teljes munkaidő
Főbb tudnivalók

Szakterület megnevezése:

Kiskereskedelmi működés támogatás

Főbb feladatok:

- Egy gyors iramú, kihívásokkal teli képzési programban lesz részed, letisztult karrierúttal, hogy a gyakorlatban építhesd ki a menedzsment készségeid.
- A program során a legtöbb időt a boltokban, az üzlet szívében fogod tölteni; és megérted majd azt is, hogy miként működik a disztribúciós központunk és a központi irodánk.
- Lehetőséged lesz megerősíteni a menedzseri- és szakmai készségeid kollégáink és legjobb vezetőink segítségével.
- Lehetőséged lesz szembenézni a boltokban felmerülő szinte összes pozíció adta kihívásokkal, így kívülről-belülről kitanulod a kereskedelmi élet mivoltát.
- Megérted majd, hogy mi számít a vásárlóinknak, és miként inspiráld a kollégáinkat, hogy egy kicsit jobban kiszolgáljuk a vevőinket nap mint nap.

Szükséges végzettség:

Főiskola

Munkakör betöltésének feltételei:

NYŰGÖZZ LE MINKET A
- veled született vezetői személyiségeddel és a céljaiddal, hogy hamarosan menedzser lehess,
- a vállalkozói, ambiciózus, empatikus, fogékony, innovatív, tanulni vágyó és örömmel együttműködő hozzáállásoddal,
- csapatjátékos személyiségeddel, aki szenvedélyes a kereskedelmet illetően, és aki a vásárlót állítja a középpontba tevékenységei mentén,
- hajlandóságoddal a szülővárosodon kívül való munkavégzést illetően (mobilitás legalább a régión belül) és a nyitottságoddal, ha esetleg a képzés miatt utaznod kell.
- A programhoz való csatlakozáshoz legalább közép- vagy szakiskolai végzettséggel kell rendelkezned, de akkor is jelentkezhetsz, ha két éven belül szerezted alap- vagy mesterszakon a diplomád.


Érdekesen hangzik?

JELENTKEZZ ITT, most rajtad a sor!

Előnyt jelent:

Amit nyújtunk:

- NAGYSZERŰ CSAPAT vagyunk, és itt nem ragaszkodunk a formalitásokhoz.
- Olyan lehetsz, amilyen vagy - üdvözöljük munkatársaink egyéniségeit.
- Támogatjuk a RUGALMASSÁGOT, mivel úgy hisszük, hogy a teljesítményed az, ami számít, és egyensúlyba lehet hozni a munkát és a magánéletet.
- A KARRIER NÖVEKEDÉS kifejezés nálunk nem csak egy közhely - 4 piacon működünk egy Közép-Európai vállalatként, így számos lehetőség adott a növekedésre és fejlődésre.
- 10%-os kedvezményt kapsz minden egyes Tescós vásárlásod után.
- És egyéb alap juttatások közül is választhatsz majd
ID: 3896527  Megjelentetés dátuma: 2020.03.23.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.