A cég rövid jellemzése

Cégünk 1991-ben alakult.

Teljes jellemzés megjelenítése
A több, mint két évtizedes időszak alatt a T Invest’91 Kft. és tulajdonosainak „operatív szakmai”, pénzügyi, valamint marketing irányítása alatt működött többek között: a Hydroszerviz, Cook Shop

2005-től, részben a piaci változások, részben gazdasági okok miatt a kivitelezéseket azok irányítását és bonyolítását jogutódlás nélkül közvetlen a T Invest’91 Kft. alá vontuk, illetve végezzük.

Fő tevékenységi körünk az ÉPÍTŐIPAR, azon belül is elsősorban a KOMPLETT feladatot jelentő FELÚJÍTÁSI MUNKÁK, melynek megalapozottságát biztosítja a tulajdonosok, valamint a kollégáink szakmai múltja és felkészültsége.

Idevonatkozó tevékenységünk teljes körű ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS, egyrészt saját szakemberekkel, másrészt a kialakult, megbízható alvállalkozóink foglalkoztatásával.
Az eddig elvégzett munkáinkban nem volt sem minőségi, sem a vállalási határidő be nem tartásából eredő kifogás, szerződéseinket minden esetben teljesítettük, garanciális kötelezettségeinknek eleget tettünk.


Cégünk működését, dinamikus fejlődését sem saját, sem Megrendelői oldalról nem fenyegeti veszély.


Társaságunk politikája a piaci változások, minőségi, technikai követelmények növekedésének szoros követése, a meglévő Megrendelőink megtartása és bővítése az általunk végzett munka minőségével, működésünk megbízhatóságával és rugalmasságával.

Teljes jellemzés elrejtése

Állásajánlatok: T-Invest 91' Kft

1 - 1 a 1-ból