Klímaszerelő - 84570 Polling

Silverhand Hungary Kft.

Place of work
Germany
Contract type
full-time

Information about the position

Job description, responsibilities and dutiesMunkavégzés helye: Németország, 84570 PollingMunkakezdés: azonnal

  Kiemelt német partnerünknek
keresünk hosszútávraKlíma – és szellőzőrendszer szerelőket  Az Ön feladata:– Klíma és szellőző csatorna szerelés

Amit Öntől várunk:– kommunikációs szintű német nyelvtudás– szakirányú munkatapasztalat– önálló munkavégzés– jó kommunikációs készség, csapatmunka, elszántság– saját autó bejáráshoz  

Amit nyújtunk:– hosszútávú munkalehetőség– német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás)– fizetés: nettó 2150 euró (adókategóriától függ a
nettó órabér)– biztosított szállás (kb 400 euró/hó) 

Requirements for the employee

Candidates with education suit the position

Primary education

Language skills

English - Upper intermediate (B2)

Advertiser

Brief description of the company

A SILVERHAND Hungary a lengyel SILVERHAND cégcsoport tagja. Célunk, hogy a szakképzett munkaerő számára korrekt, tisztességes és megfelelő életszínvonalat biztosító külföldi munkákat kínáljunk. Ennek megfelelően nem csak a megfelelő pozíció megtalálásában segítünk a munkavállalóknak, de pályázati anyaguk összeállításától kezdve egészen a kiutazáson át a kint tartózkodásig tartjuk velük a kapcsolatot és segítjük őket.

Számos európai országban rendelkezünk partnerekkel (Belgium, Hollandia, Izland, Egyesült Királyság) , partnereink többsége azonban a magyar munkavállalók igényeihez igazodva Németországban és Ausztriában található.

Anyacégünk, a SILVERHAND Lengyelországban több ezer lengyel munkavállalónak segített már munkát találni. Cégünk az elit munkaerőközvetítő cégek közé tartozik. Sikerünket a kemény munkának és a magas etikai értékeknek köszönhetjük, mint az őszinteség, megbízhatóság, felelősségteljesség és humanitás, melyeket mindennapi munkánk alapelvei. A SILVERHAND csapatának a ”A munka nem egy termék”.

Company address

Silverhand Hungary Kft.
Honvéd uta 8.
1054 Budapest
http://silverhand.hu
ID: 3389527   Megjelentetés dátuma: 2018.05.15.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.