Gyártásközi minőségellenőr

Érdekel a gyógyszeripar, de még nem kaptál lehetőséget, hogy kibontakozz ebben az iparágban? Szeretnéd megismerni és elmélyíteni a gyógyszerkészítmények csomagolásához kapcsolódó gyártási- és munkafolyamatokat? Tudsz angolul és a következő szavak láttán egyből magadra ismersz: rugalmas, kitartó, precíz?
Akkor jelentkezz X. kerületi telephellyel rendelkező gyógyszeripari partnercégünkhöz!

Feladatok

Gyártásközi minőségellenőrként felelősségi köröd elsősorban a termelésben lévő alapanyagok és csomagolóanyagok ellenőrzését foglalja magába, mely a termelési területen zajlik. Te leszel az, aki a vezér minta teljeskörű és a végtermékek szúrópróba szerű minőségellenérzését végzi majd az előírt követelmények szerint. A körültekintő ellenőrzés tényének dokumentálása után fontos, hogy nyomon kövesd az esetleges változásokat, helyesbítő intézkedéseket. Emellett a problémás termékek kezelésének közbenjárása is a feladataid közé tartozna. Mindennapi munkád során továbbá folyamatos kapcsolatban lennél a termelési, raktári és minőségbiztosítási munkatársakkal.

Elvárások

• legalább középfokú végzettség;
• minimum alapfokú, aktív angol nyelvtudás, szóban és írásban;
• felhasználói szintű számítógépes ismeretek;
• a leendő kollégától/kolleginától nagyfokú rugalmasságot várunk el, mivel munkaideje értelemszerűen a termelési/raktári időszakot lefedő beosztás szerint fog alakulni (07:00-15:30 vagy 10:30-19:00, illetve havi legalább minimum 2 szombat vállalása).

Amit kínálunk

 Egy jó hangulatú és dinamikus munkahelyről, ahol mindenkit a csapatszellem és a siker iránti vágy vezérel;
 Versenyképes bérezésről, havi bónuszról, cafeteriáról és éves bérfejlesztésről;
 Hűségedért bizonyos idő után széleskörű magánegészségügyi ellátást biztosítunk számodra;
 Jól felszerelt közösségi terek, éves csapatépítők.

Munkavégzés helye

Budapest

Jelentkezés módja

Online regisztrációs lap kitöltése és önéletrajz feltöltése aRandstad honlapján

Kocsis Ivett Dalma
[email protected]
30/428-7739
Randstad

Lövőház utca 39., Millenáris irodaház 2. emelet, 1024 Budapest
ID: 3598849   Megjelentetés dátuma: 2019.04.12.   Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.