Éttermi igazgató / F&B Manager

Ügyfelünk a régió egyik exkluzív szállodájában kínál kiváló álláslehetőséget Éttermi vezető/F&B Manager/ pozícióban. A meghirdetett állásra első sorban a régióból várjuk a jelentkezéseket, de ügyfelünk a költözésre is nyitott.

Feladatok

  • Felelősség a szálloda valamennyi vendéglátó-egységének üzemeltetéséért (beszerzés, előírások betartatása, marketing- és gazdasági tevékenységek)
  • Az egységek kereskedelmi tevékenységének irányítása
  • Forgalom folyamatos felügyelete, elemzése, növelése
  • Hatékonysági mutatók figyelemmel követése
  • A csapat teljesítményének és a szoláltatás színvonalának folyamatos emelése
  • Kiváló kiszolgálási standardok biztosítása
  • A vendéglátó terület marketingtervének kialakítása az értékesítési igazgatóval együttműködve
  • Gasztronómiai események megszervezése
  • Új Munkatársak kiválasztása, betanítása
  • Statisztikák, zárások, beosztások elkészítése

Elvárások

  • Felsőfokú végzettség
  • Minimum 5 év szállodai F&B területen szerzett tapasztalat (korábbi vezetői tapasztalat elengedhetetlen)
  • Angol vagy német nyelv középszintű ismerete
  • Magabiztos, üzlet-orientált, innovatív személyiség
  • Vendég-központú vezetői szemlélet
  • Kiváló problémamegoldó és szervező készség
  • Jó tárgyalási- és üzletkötői képesség

Amit kínálunk

  • Versenyképes juttatási csomag
  • Exkluzív munka környezet
  • Egyéni fejlődési lehetőség

Munkavégzés helye

Hajdúszoboszló

Jelentkezés módja

Online regisztrációs lap kitöltése és önéletrajz feltöltése a Randstad honlapján

Tamás Szekér
+36 1 300 6609
Randstad

Lövőház utca 39., Millenáris irodaház 2. emelet, 1024 Budapest
ID: 2799960   Megjelentetés dátuma: 2016.11.05.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.