Szerelő/gépkezelő

Pannonjob Kft.

A munkavégzés helye
Székesfehérvári
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Ha Te olyan, munkájára igényes, gyakorlattal rendelkező szerelő vagy, aki szívesen dolgozna minőségi alumínium bútorok gyártásával foglalkozó középvállalkozásnál, akkor jelentkezz!

Feladatok:

  • Daraboló-, sarokfuró, vagy esetenként CNC-gép kezelése előre beállított programmal
  • Keretek/tolóajtók összeszerelése

Elvárások:

  • Szakmunkás bizonyítvány vagy érettségi
  • Tapasztalat ezen a téren

Előnyök:

Egyéb:

Adatvédelem:

Tájékoztatjuk, hogy a Pannonjob Kft. álláshirdetéseire adatbázisába történő jelentkezésével, cégünk automatikusan Ön által elfogadottnak tekinti az adatvédelmi tájékoztatót, amely a következő linken tekinthető meg: Adatvédelmi tájékoztató

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Közel 20 éve folyamatosan magas szinten nyújtjuk szolgáltatásainkat.
Rendszeresen mérjük ügyfeleink elégedettségét és az itt kapott visszacsatolásokat felhasználjuk szolgáltatásaink folyamatos fejlesztéséhez.
A minőségi szolgáltatás és a fejlődés garanciája a 2006-ban megszerzett ISO tanúsítványunk.
A Pannonjob Kft. egyedi belső képzési rendszerrel rendelkezik, amelynek keretein belül kollegáink évente átlagosan 70 képzési órán vesznek részt, biztosítva ezzel elkötelezettségüket és felkészültségüket.
2010 augusztusa óta tagjai vagyunk az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség "Partnerség a foglalkoztatás biztonságáért" együttműködésének.
ID: 3596989   Megjelentetés dátuma: 2019.02.10.   Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.