Operatív vezető Szeged (Referenciaszám: PJ4927)

Pannonjob Kft.

A munkavégzés helye
Magyarország,Csongrád megye
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség


Közúti és egyéb gépjárművek rész-egységeinek előállításával, lemezmegmunkálással valamint különféle felépítmények gyártásával és javításával foglalkozó szegedi vállalkozás


munkatársat keres


OPERATÍV IGAZGATÓ


munkakörbe
A pozíciót betöltő feladatai:
Ideális jelöltként a feladatod lenne a vállalat termékkörének megismerése, a termelésirányításba történő bekapcsolódás, gyártási technológiák megismerése, jelenlegi partnerek megismerése, a vállalat irányításába történő bekapcsolódás, legfontosabb feladat új partnerkapcsolatok kiépítése külföldi vevőkkel, üzleti tárgyalások lebonyolítása a vállalat ügyvezetőjével közösen. Ajánlatok műszaki tartalmának kialakítása. A költség előirányzatok megtervezése, eredményes költséggazdálkodás, a hatékonyság növelése, költségcsökkentési intézkedések megvalósítása.


A jövendőbeli kolléga közvetlen felettese a vállalat elsőszámú vezetője, hosszú távú együttműködés esetén a pozíció utánpótlás pozícióként működik.A pozíció betöltőjével szembeni elvárások:
- Felsőfokú műszaki végzettség (Gépészmérnök, Műszaki menedzser)


- Tárgyalóképes angol nyelvtudás


- Irodai programok erős felhasználó szintű ismerete (Word, Excel stb.)


- Önállóság, teljesítményorientált, motivált személyiség


- B kategóriás jogosítvány
Előny:
- 1-3 év hasonló területen szerzett tapasztalat előnyt jelenthet (elsősorban fémipar, fémszerkezetgyártás vagy járműgyártás területén)


- Egyéb európai nyelv legalább középfokú ismerete (elsősorban német nyelv)
A pozícióhoz kínálunk:
- Fejlődési, előrelépési lehetőség (utánpótlás pozíció)


- Felelősségteljes, változatos munkakör


- Szakmai kihívásokJelentkezés:Kérjük, magyar nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzát csatolva, az e-mail tárgy mezőben a referenciaszám megjelölésével küldje el Szilágyi Dániel kapcsolattartó részére a honlapunkon található regisztrációs űrlap segítségével, vagy e-mailen a daniel.szilagyi@pannonjob.hu címre.


Tájékoztatjuk, hogy a Pannonjob Kft. álláshirdetéseire, adatbázisába történő jelentkezésével cégünk automatikusan, Ön által elfogadottnak tekinti az adatvédelmi nyilatkozatot, amely a következő linken megtekinthető:adatvédelmi nyilatkozatNyilvántartási szám: 4376-4./2003, 07-0006-06.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Közel 20 éve folyamatosan magas szinten nyújtjuk szolgáltatásainkat.
Rendszeresen mérjük ügyfeleink elégedettségét és az itt kapott visszacsatolásokat felhasználjuk szolgáltatásaink folyamatos fejlesztéséhez.
A minőségi szolgáltatás és a fejlődés garanciája a 2006-ban megszerzett ISO tanúsítványunk.
A Pannonjob Kft. egyedi belső képzési rendszerrel rendelkezik, amelynek keretein belül kollegáink évente átlagosan 70 képzési órán vesznek részt, biztosítva ezzel elkötelezettségüket és felkészültségüket.
2010 augusztusa óta tagjai vagyunk az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség "Partnerség a foglalkoztatás biztonságáért" együttműködésének.
ID: 2729608   Megjelentetés dátuma: 2016.09.19.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.