Intézményvezető óvodapedagógus

Orgonácska Alapítványi Óvoda

A munkavégzés helye
Pécs, Baranya megye
Munkaidő
teljes munkaidő
A munkába lépés időpontja
2018.05.01.

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Bővülő csoportunkhoz keresünk munkatársat.
Az intézmény színvonalas, szakszerű és törvényes működtetése, munkáltatói jogkör gyakorlása, a pedagógiai munka irányítása, szervezése, ellenőrzése, a pedagógiai program megvalósulásának biztosítása, az intézményi költségvetés betartása, munkáltatói, tanügy-igazgatási, vezetői jogok gyakorlása. A jogszabályokban előírt pénzügyi és gazdasági feladatok ellátása, a jogszabályok és a fenntartó által előírt szabályzatok, szakmai programok elkészítése és végrehajtása. Intézményt érintő pályázati lehetőségek figyelése, azok elkészítése.
Közoktatás vezető képesítés.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Középszint (B2)

Szakmai tapasztalat években

3

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Központi elhelyezkedésű intézményünk Pécs – Kertváros zöldövezetében található, jó levegőjű, biztonságos környezetben, mely könnyen elérhető a város minden részéről.

Óvodánk méltó folytatása több éves szeretetteljes munkánknak, hogy gyermekét elkísérjük a bölcsőde kortól az óvodás koron keresztül, az iskola kapujáig.

Magas színvonalú, vidám, szeretetteljes, családias légkörben, kis létszámú csoportokkal, felkészült, gyermekszerető szakembereinkkel várjuk gyermekét.

Minden tevékenységünk azt a célt szolgálja, hogy boldog, élmény gazdag óvodás évek után gyermekeink jól felkészülten, örömmel és kellő önbizalommal lépjenek az iskola kapujába.

A cég címe

Orgonácska Alapítványi Óvoda
Gárdonyi Géza
7632 Pécs
ID: 3363462   Megjelentetés dátuma: 2018.04.16.