Vastelepünkre árukiadó munkatársat keresünk

OpenJobs Munkaközvetítő és Személyügyi Szolgáltató Kft.

A munkavégzés helye
Pest megye, Szentendre
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Szentendrére, stabil vállalati háttérrel rendelkező főként betonacél és hegesztett hálókat forgalmazó vastelepünkre hosszú távra keressük azt a jó fizikumú munkatársat, aki a fizikai munka mellett szívesen lát el irodai feladatokat is, illetve akinek célja lenne, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak, és visszatérjenek hozzánk.

Feladatod lesz az áruk átvétele, mozgatása; vevők kiszolgálása; szakmai tanácsadás, pénztár kezelése, bolti adminisztrációba való besegítés.

Te vagy a megfelelő jelölt, ha rendelkezel vasipari áruismerettel, képes vagy az alapvető számítógép-kezelési feladatok elvégzésére, jól kommunikálsz és van B típusú jogosítványod.

Előnyben részesítjük eladói jártasságot; daru-, vagy egyéb gépkezelői ismeretet!

Amit kínálunk: Egyműszakos munkarend hétfőtől péntekig 07:00 – 15:30 között; 8 órás bejelentett munka; fix – versenyképes bérezés; munkaruha, védőruha; azonnali kezdési lehetőség, jó hangulat egy kis létszámú csapat megbecsült tagjaként.

Munkavégzés helye:
Szentendre

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az OpenJobs célja, hogy innovatív XXI. századi megoldásaival segítse partnereit a megfelelő munkatárs kiválasztásában. Legyen szó akár nagy volumenű felvételről, akár egyetlen munkatárs megtalálásáról, online toborzás-kiválasztás támogató megoldásainkkal az új munkaerő-igény megfogalmazódásától kezdve segítjük partnereinket.

A cég címe

OpenJobs Munkaközvetítő és Személyügyi Szolgáltató Kft.
Verseny u.32.
9024 Győr
ID: 3332848   Megjelentetés dátuma: 2018.03.12.