Vastelepünkre árukiadó munkatársat keresünk

OpenJobs Munkaközvetítő és Személyügyi Szolgáltató Kft.

A munkavégzés helye
Pest megye, Szentendre (Járás)
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Szentendrére, stabil vállalati háttérrel rendelkező főként betonacél és hegesztett hálókat forgalmazó vastelepünkre hosszú távra keressük azt a jó fizikumú munkatársat, aki a fizikai munka mellett szívesen lát el irodai feladatokat is, illetve akinek célja lenne, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak, és visszatérjenek hozzánk.

Feladatod lesz az áruk átvétele, mozgatása; vevők kiszolgálása; szakmai tanácsadás, pénztár kezelése, bolti adminisztrációba való besegítés.

Te vagy a megfelelő jelölt, ha rendelkezel vasipari áruismerettel, képes vagy az alapvető számítógép-kezelési feladatok elvégzésére, jól kommunikálsz és van B típusú jogosítványod.

Előnyben részesítjük eladói jártasságot; daru-, vagy egyéb gépkezelői ismeretet!

Amit kínálunk: Egyműszakos munkarend hétfőtől péntekig 07:00 – 15:30 között; 8 órás bejelentett munka; fix – versenyképes bérezés; munkaruha, védőruha; azonnali kezdési lehetőség, jó hangulat egy kis létszámú csapat megbecsült tagjaként.

Munkavégzés helye:
Szentendre

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségi nélkül
középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az OpenJobs célja, hogy innovatív XXI. századi megoldásaival segítse partnereit a megfelelő munkatárs kiválasztásában. Legyen szó akár nagy volumenű felvételről, akár egyetlen munkatárs megtalálásáról, online toborzás-kiválasztás támogató megoldásainkkal az új munkaerő-igény megfogalmazódásától kezdve segítjük partnereinket.

A cég címe

OpenJobs Munkaközvetítő és Személyügyi Szolgáltató Kft.
Verseny u.32.
9024 Győr
ID: 3332848   Megjelentetés dátuma: 2018.03.12.