Costa Coffee - Baristákat keresünk

OpenJobs Munkaközvetítő és Személyügyi Szolgáltató Kft.

A munkavégzés helye
Budapest, Pest megye
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Egy igazi Costa Barista elhivatott, büszke a szakmájára és a mindennapi kávézást felejthetetlen emlékekké teszi. Ez nem történik meg magától. Kell hozzá szakmai felkészültség, folyamatos továbbképzés, mindennapos minőség-ellenőrzés. De amikor a vendéged mosollyal távozik, és megköszöni neked….akkor minden erőfeszítés értelmet nyer.

Feladatok:
A Costánál klasszikus karrierépítési lehetőséget nyújtunk mindenkinek. A Costánál mindenki minden munkakörben tökéletesen teljesített, legyen az értékesítés, vendégkommunikáció vagy egy tökéletes cappuccino elkészítése. A Costánál mindent a csapattagjaink végeznek. Rajtuk múlik boltjaink tisztasága, vendégeink elégedettsége. A Costa Barista nem csak a kávégépen tud tökéletesen dolgozni, hanem ugyanolyan odaadással és figyelemmel tud a vendégeivel is foglalkozni.

Elvárások:
Elvárjuk, hogy a vendégeinknek minden alkalommal tökéletes kávéélményt nyújtson a csapat. Ezt elérni nem nehéz, egy megfelelően együttműködő, csapatjátékosokból álló csapatnak szinte gyerekjáték. Fontos, hogy a vendég megkapja a közvetlen, pozitív hozzáállású kollégánktól a megfelelő sebességgel elkészített, tökéletes kávét, ami őszinte mosolyt csal a vendégünk arcára.

Előnyök:
A Costa karrierlépcsőjének első fokán nem a tudás a legfontosabb. Az első hetekben azt vizsgáljuk milyen hozzáállással foglalkozol a vendégekkel és a csapattagokkal. Miután már te is otthonosan mozogsz a pulton belül elkezdünk intenzíven Costa Baristává képezni. Természetesen előny, ha valakinek van hasonló munkakörben szerzett tapasztalata, de mi mindenre és mindenkire fel vagyunk készülve!

Amit nyújtunk:
Szeretnénk, ha a Costánál nem csak az órabérért járnál be. Fontos, hogy az itt töltött időt úgy töltsd el a vendégeinkkel, hogy közben még jól is érzed magad. Amennyiben jól érzed magad nálunk, szeretnénk ha minél magasabb szintig eljutnál a Costa karrierlépcsőjén. A folyamatos képzésekkel természetesen nem csak a tudásod növekszik, hanem a fizetésed is. Ne felejtsd: a Costa nem csak egy munkahely, a Costa életérzés.

Munkavégzés helye:
Budapest

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az OpenJobs célja, hogy innovatív XXI. századi megoldásaival segítse partnereit a megfelelő munkatárs kiválasztásában. Legyen szó akár nagy volumenű felvételről, akár egyetlen munkatárs megtalálásáról, online toborzás-kiválasztás támogató megoldásainkkal az új munkaerő-igény megfogalmazódásától kezdve segítjük partnereinket.

A cég címe

OpenJobs Munkaközvetítő és Személyügyi Szolgáltató Kft.
Verseny u.32.
9024 Győr