Pénzügyes munkatárs

Ökopolisz Alapítvány

A munkavégzés helye
Felsőerdősor 12-14. III./3., Budapest, Pest megye
Munkaidő
teljes munkaidő
A munkába lépés időpontja
azonnal

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Az Ökopolisz Alapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet az alapítvány pénzügyi és gazdálkodási feladatainak ellátására.

Az Ökopolisz Alapítvány célja az állampolgári tájékoztatás és tájékozódás javítása, a politikai kultúra fejlesztése, a közjó szolgálata, a közügyekben való állampolgári részvétel és az igazságosság széleskörű népszerűsítése révén.

Az Alapítvány a rendelkezésére álló forrásokkal felelősen gazdálkodik! Ha már van tapasztalata civil szervezet pénzügyeivel, vagy erőt érez magában annak szakszerű lebonyolításában, köztünk a helye!

A pénzügyi munkatárs feladata a számlák teljes körű ügyintézése, nyilvántartása és a könyvelő céggel, könyvvizsgálóval való kapcsolattartás, ugyanúgy mint a házi pénztár kezelése, a munkáltatással kapcsolatos adminisztráció, valamint az alapítvány pályáztatási tevékenységének dokumentálása.

Elvárásunk leendő munkatársunk irányában legalább középfokú szakirányú végzettség, öt éves pénzügyes területen szerzett tapasztalat, önálló és precíz munkavégzés, büntetlen előélet. A pályázatnál előnyt jelent állami számvevőszéki vizsgálatban szerzett tapasztalat, felsőfokú szakirányú végzettség.

Bérezés és juttatások: megegyezés szerint
A munkavégzés helye: Ökopolisz Alapítvány, 1068 Budapest, Felső erdősor utca 12-14.

A teljes munkaidős, határozatlan idejű, 3 hónapos próbaidővel induló állásra jelentkezni lehet 2018. április 25. 24.00 óráig, az [email protected] e-mailcímre küldött fényképes szakmai önéletrajzzal, a végzettséget igazoló dokumentumok másolatával, és motivációs levéllel, megjelölve a fizetési igényt és a munkába állás lehetséges időpontját.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
OKJ
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az Ökopolisz Alapítvány az LMP pártalapítványa, melynek célja az állampolgári tájékoztatás és tájékozódás javítása, a politikai kultúra fejlesztése és a közjó szolgálata, kiemelten az ökopolitikai gondolkodásmód elterjesztése, az ökopolitikai alternatívák megfogalmazása, valamint az ökopolitika képviseletének elősegítése programjai által.

Az alkalmazottak száma

2 alkalmazott

A cég címe

Ökopolisz Alapítvány
Felsőerdősor 12-14. III./3.
1068 Budapest
http://okopoliszalapitvany.hu
ID: 3359997   Megjelentetés dátuma: 2018.04.12.