Sushi készítő Debrecen

Nagano Trade Kft.

A munkavégzés helye
Debrecen, Piac utca 18
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Sziasztok! Alexa vagyok.

Sose gondoltam volna, hogy ebben a munkában találom majd meg az örömemet.
Kezdő munkavállalóként, több sikertelen interjú és próbanap után, este az ágyamban fekve az álláskeresési portálokat lapozgatva akadt meg a szemem a Wasabi álláshirdetésén, sushi szakácsot kerestek. Bevallom őszintén, akkor még nem tudtam elképzelni magam ebben a munkakörben, végül úgy döntöttem elküldöm a jelentkezésemet.

Másnap felhívtak telefonon, szívesen találkoznának velem. Azóta eltelt három év és én sushi vezető vagyok.

Reggel 9:00-ra érkezem, átöltözöm, kávé, reggeli a többiekkel, általában kilencen dolgozunk egy nap a konyhán, közben a séfünk megtartja a reggeli meetinget. Ki mit csinált tegnap, milyen volt a forgalom, hibák feltárása- átbeszélése, majd rövid útbaigazítás...mire lehet számítani a nap folyamán, aztán kezdődhet a munka.

A nap során többféle feladatot látok el, feltöltöm a saját pályámat, feldolgozom és eltárolom a frissen érkezett árut (tonhalat, lazacot, vajhalat) rizst főzök és keverek be, nigiri gombócokat gyúrok tekercseket készítek, mindig mindent frissen, kiváló alapanyagokból. Nagyon szeretem ezt a munkát, szeretek új dolgokat kitalálni, amire a cég vezetősége is nyitott, így van lehetőségem alkotni, kísérletezni akár a konyhafőnökkel együtt, ami hatalmas megtiszteltetés a számomra, hát még az amikor egy-egy új ötletemet viszont láthatom az étlapon.

Van-e olyan amikor nehéz a munka? Hát persze! Amikor valami nem úgy jön össze mint szeretném ( melyik munkahelyen nincs ilyen), arra gondolok, hogy milyen jó volt amikor engem választottak ki a Hónap dolgozójának, vagy amikor csapatépítőn voltunk és az egész étterem együtt bulizott. Vagy az is előttem lebeg, hogy aki itt jól teljesít, gyorsan léphet előre felelősségteljesebb munkakörbe.

Ha el tudod magad képzelni sushi készítő pozícióban nálunk kérlek olvass tovább, rajtam nem fog múlni én megtanítom neked is!

Milyen a SUSHI munkakör?
A legkülönfélébb sushikat fogod elkészíteni friss, minőségi alapanyagokból. Kezdetben tapasztalt sushi szakácsok segítségével, akik megtanítják neked ennek a különleges szakmának a csínját-bínját.

Mi kell ahhoz, hogy sikeres SUSHI-S legyél?
Amennyiben szeretsz a konyhában sürögni forogni, szereted vendégül látni a családtagjaidat, barátaidat. Napokig készülsz, hogy elkápráztasd őket és kíváncsian kísérletezel új receptekkel, ételkülönlegességekkel, akkor nálunk a helyed. Mindezek mellett jó ha precíz vagy és szereted a kézműves és kézügyességet igénylő feladatokat.

Miért jó nálunk dolgozni?
Mert 15 éve töretlenül sikeresek és egyedülállóak vagyunk Magyarországon a running sushi és wok területén;
Hosszú távon számíthatsz ránk;
Kiemelt fizetéssel, juttatásokkal honoráljuk munkádat;
Felelősségteljes munkád lesz és megbecsült tagja leszel csapatunknak;
Lesznek előrelépési, fejlődési lehetőségeid;
Szeretni fogsz bejárni dolgozni, mert mi is szeretünk itt lenni.

Jelentkezésedet fényképes önéletrajzzal az alábbi email címre várjuk: [email protected]

Egyéb béren kívüli juttatások

- napi háromszori étkezés
- SIM kártya (próbaidő után)

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A Wasabi-étteremlánc első tagja 2004-ben nyitotta meg a kapuit Budapesten, a Szépvölgyi úton. Mára a Wasabi az egyik legnépszerűbb ázsiai vendéglővé nőtte ki magát, illetve nagy szerepet játszott a szusi népszerűsítésében is Magyarországon.

A cég címe

Nagano Trade Kft.
Szépvölgyi út 15.
1037 Budapest
ID: 3853515  Megjelentetés dátuma: 2020.07.20.