Diákmunka - Egyéb szoftver- és alkalmazásfejlesztő, -elemző - 21073

MŰISZ Iskolaszövetkezet

A munkavégzés helye
Budapest, XI. kerület
Munkaidő
diák és időszakos munka
Bérfeltételek (bruttó)
1300-1700 Ft/óra
Egy jó nevű szoftverfejlesztő cég keres Full Stack Developer-eket világuralmi törekvéseinek támogatására.

Amennyiben szeretsz jól definiált specifikációk alapján békés környezetben babahőmérő szoftvert fejleszteni egy ezer fõs csapat tagjaként, akkor szerencséd van, hiszen rengeteg más cég kínál ilyen munkát.
Nálunk viszont minden nap olyan, mint az Enterprise űrhajón, amikor hiperűrugrás előtt áll le a központi reaktor. További izgalomra ad okot, hogy az ügyfeleink általában azért választanak minket, mert (1) vagy õk rendelkeznek a világ aranykészletének kimutatható hányadával, (2) vagy atomfegyvereket tárolnak a szerverszoba mellett, de az is lehet, hogy (3) pusztán a legújabb fejlesztésű űrhajójuk tervrajzai miatt aggodalmaskodnak. És ez halál komoly.Feladatok:
Bár szigorúan titkos, annyit el kell árulnunk, hogy elsősorban kommunikációs protokollok rögzítésére, tárolására és keresésére alkalmas kódok írását várjuk tőled. Külön előny ha tudod mi az a linux és nem zavar ha abban kell dolgoznod.

Releváns tanulmányok, tapasztalat.


Bérezés:
1300-1700 Ft/óra

Munkalehetőség 17 év feletti nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező diákok részére!

A cég címe

MŰISZ Iskolaszövetkezet
Szent István körút 24.
1137 Budapest
http://www.muisz.hu
Jelentkezés
ID: 3977491  Megjelentetés dátuma: 2020.09.28.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.