Diákmunka -Egyéb szoftver- és alkalmazásfejlesztő, -elemző - 14286

MŰISZ Iskolaszövetkezet

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
diák és időszakos munka
Bérfeltételek (bruttó)
1400 Ft/óra
"Szerte a világon jelentősen hozzá akarunk járulni az emberek biztonságához a vasúton és a közúton egyaránt."
A Knorr-Bremse konszern müncheni székhelyével a vasúti és haszongépjármű rendszerekhez gyártott fékrendszerek területén világszerte vezető gyártónak számít. Technológiai fejlődés meghatározóként a Knorr-Bremse több mint 110 éve mértékadónak számít a modern fékrendszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervize területén.


Szeretnél olyan termékek fejlesztésében részt venni, amelyeknek komoly piaci potenciálja van és egyúttal az egyik leginkább környezettudatos közlekedési mód alapfunkcióját biztosítják? Dolgoznál olyan fékvezérlő hardverek és szoftverek fejlesztésén, ahol a minőség és a megbízhatóság mindenek felett áll? Nálunk mindezekre alkalmad nyílik, csak rajtad múlik - légy Te a következő tagja egy olyan multinacionális csapatnak, ahol a hétköznapok is baráti légkörben telnek!

Napjainkban a nagy komplexitású, biztonságkritikus szoftvereket futtató fékvezérlő elektronikáknál is egyre inkább előtérbe kerül az összekapcsoltság, mely során egy vasúti szerelvény különböző alrendszerei közös hálózatra kapcsolódnak. A projektmunka során a feladat a vonatkozó szabványok alapján ajánlások és követelmények megfogalmazása a fékvezérlő elektronikák tekintetében, mely alapot biztosít olyan mechanizmusok implementáláshoz, amelyek hozzájárulnak a vezérlőkártyák magasabb fokú védettségéhez. Kiemelt projektfeladat a meglévő rendszer penetrációs tesztelése is.


Főbb feladatok
-A releváns szabványok áttekintése
-A sztenderdek alapján követelmények megfogalmazása
-Implementáció
-Tesztspecifikáció
-Rendszerintegráció és -konfiguráció
-Tesztkörnyezet összeállítása, penetrációs teszt
-Az eredmények kiértékeléseMunkakör betöltésének feltételei
-Informatikai / villamosmérnöki / mechatronikai tanulmányok
-C programnyelv ismerete
-Angol nyelvtudás
-Önálló munkavégzésre való készség

Munkakör betöltése során előnyt jelent:
-Beágyazott rendszerek fejlesztésében szerzett tapasztalat
-Hálózati kommunikációban való jártasság (TCP/IP)
-Valósidejű operációs rendszerek ismerete


A cég címe

MŰISZ Iskolaszövetkezet
Szent István körút 24.
1137 Budapest
http://www.muisz.hu
Jelentkezés
ID: 3759000  Megjelentetés dátuma: 2019.09.10.  Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át. A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások: 1400 Ft/óra