Telekommunikációs üzletkötő

Mobilker Team Kft.

A munkavégzés helye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye, Pest megye
Munkaidő
teljes munkaidő, szabadúszó, vállalkozó

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Magyarország piacvezető telekommunikációs szolgáltatója több milliárd forintos beruházást hajt végre 2018-ig, annak érdekében, hogy minden háztartásban elérhető legyen a szélessávú internet szolgáltatás.

Az eddig el nem látott, folyamatosan bővülő, új területek tájékoztatásából, valamint a megnövekedett igények menedzseléséből adódó többletfeladatok miatt Budapest, Balassagyarmat, Gyöngyös, Hatvan, Eger, Mezőkövesd, Miskolc és Dél - Budapest területére korlátozott számú kollégát keres a Mobilker Team Kft. Telekommunikációs üzletkötő munkakörbe, mint a Telekom hivatalos partnere.

KEZDD A PIACVEZETŐNÉL ÉRTÉKESÍTŐI KARRIERED!
• Ha fejleszteni szeretnéd képességeidet, és szeretnél sikeres üzletkötővé válni, valamint magas keresetet elérni rugalmas munkaidőben, akkor csatlakozz hozzánk!
• A Deutsche Telekom és Magyar Telekom folyamatosan fejleszti értékesítőit Európa szerte.
• Egy multinacionális vállalat legjobb üzletkötője lehetsz Magyarország piacvezető telekommunikációs szolgáltatójánál!

MIT JELENT A D2D?
• A Telekom 200 fős üzletkötői csapata prémium telekommunikációs szolgáltatásokat értékesít a hazai lakosság részére saját otthonukban.
• A D2D egy olyan kiindulópont a tehetséges emberek számára, ahol a jövő sikeres üzletkötőit, csoportvezetőit és sales manager-eit képezzük ki.
• Ez az a hely, ahol profiktól tanulhatsz és felkészítheted magad egy sikeres üzletkötői karrierre.

MIT NYÚJTUNK SZÁMODRA, HA KIVÁLASZTÁSRA KERÜLSZ?
• A Telekom D2D csapatának tagja leszel.
• Az USA-ban kifejlesztett, a piacon jelenleg legjobb sales tréningen fogsz részt venni, hogy a maximumot hozhasd ki magadból!
• Sikeres munkavégzésedhez digitális és telekommunikációs eszközök használatát és magas szintű operatív támogatást biztosítunk számodra.
• Megismerheted a magyar telekommunikációs és értékesítési piacot, így a jövőben sokkal könnyebben fogsz tudni elhelyezkedni magasabb pozícióban.
• Rövid idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz és számos hosszú távú szakmai kapcsolatot alakíthatsz ki.
• Magyarország piacvezető telekommunikációs vállalatától fogsz ajánlást kapni, valamint referenciát arról, hogy részt vettél professzionális értékesítési tréningeinken.

Információk a kiválasztási folyamatról

Várunk Téged is a Telekom profi értékesítői között!!
Küldd el fényképes önéletrajzodat 2017.február 24-ig a pozíció nevének megjelölésével a oneletrajz@mobilkerteam.hu e-mail címre!

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Egyéb ismeretek

Microsoft Excel - haladó

Jogosítvány

B

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A Mobilker Team Kft több mint 20 éve kiemelt üzleti partnere a Magyar Telekom NYRT leányvállalatainak az észak-magyarországi régióban és Pest megyében. Fő profilja a személyes értékesítés és szervezetfejlesztés, új és meglévő értékesítők, üzletkötők képzése, vezetőfejlesztés és menedzselés, karrierutak kijelölése és támogatása. Tevékenysége során a lakossági és az üzleti szegmensben kiemelten figyel a kölcsönösen előnyös és hiteles üzleti magatartásra az ügyfélkontaktok során.

Az alkalmazottak száma

100-149 alkalmazott

A cég címe

Mobilker Team Kft.
Meggyesalja u. 4
3530 Miskolc
http://munkalehetoseg.freewb.hu/
ID: 2637806   Megjelentetés dátuma: 2017.01.24.