Fürdőszobai értékesítő

Merkapt Zrt. Épületgépészeti kereskedés

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Szívesen dolgoznál egy exkluzív fürdőszobaszalonban? Érdeklődsz a lakberendezés iránt, vonzódsz a forma tervezett termékek iránt? Szeretsz emberekkel kommunikálni és szívesen értékesítesz? A Merkapt fürdőszobaszalonokba értékesítő munkatársakat keresünk.
Jelentkezz még ma és csatlakozz a Merkapt csapatához!

Az alábbi tapasztalatok, képzettségek előnyt jelentenek majd munkádban:
• jó kommunikációs készség
• kreativitás
• szépérzék
• értékesítői tapasztalat
• jó problémamegoldó képesség
Miben számítunk munkádra:
• vevői igények kielégítése
• műszaki szaktanácsadás
• ajánlatkészítés
• számlázás
Amiben számíthatsz ránk:
• versenyképes bér
• teljes munkaidős, bejelentett foglalkoztatás
• stabil, megbízható háttér
• exkluzív munkakörnyezet (Budapest, Hungária krt. vagy Maglódi út.)
• továbbképzés, oktatás
• karrierlehetőség, előrelépési lehetőség
Miben tudunk még segíteni:
• pályakezdők jelentkezését is várjuk, gyakornok programmal támogatjuk
• szálláslehetőséget egyéni megállapodás szerint biztosítunk

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
OKJ

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

MERKAPT - több, mint 25 éve az épületgépészetben

A MERKAPT Kft. 1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, mely 2012. március 1-től Zrt.-ként működik.

CÉGFILOZÓFIA - „A MERKAPTNAK NEM MINDEGY”

Termékportfóliónk kialakításában előtérbe helyezzük a magyar termékeket, emellett a közel harminc európai gyártótól importált, folyamatosan bővülő áruválasztékunkkal az épületgépészet több ágazatát is kiszolgáljuk. Kínálatunkban megtalálhatók a víz-, gáz-, fűtéstechnikai és klímaszerelési anyagok, valamint a fürdőszobai termékek és kiegészítők.

Kiemelt figyelmet fordítunk a megújuló energiákat hasznosító rendszerek fejlesztésére és értékesítésére, mely területen jelentős referenciákkal rendelkezünk. Kínálatunk teljes körűen felöleli a megújuló energiaforrásokon alapuló energiatakarékos, környezetbarát, alacsony hőmérsékletű fal-padlófűtést, felülethűtést, épületszerkezet-temperálást, kombinálva a legmodernebb szabályozás technológiai elemekkel a tervezéstől a kivitelezésig. Saját fejlesztésű, hazai gyártásban előállított termékeink a Geowarm talajszonda és Walltherm falfűtési panel.
A környezetkímélő és energiatakarékos rendszerek értékesítése mellett a környezetvédelem is fontos szerepet kap cégünk életében, szelektív hulladékgyűjtéssel, és újrahasznosítással igyekszünk tenni környezetünkért.

Kínálatunkat nem kizárólag az alacsony áron elérhető termékekből, mint inkább a minőségi és megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkező, szakmai szempontból is elfogadható, széles áruválasztékból igyekszünk összeállítani.

Tevékenységünket az ISO 9001 minősítés jegyében végezzük. Megrendelőink számára teljes körű megoldást kínálunk; a pályázati lehetőség felkutatásától kezdve a szakmai tanácsadáson át a komplex rendszer beszerzéséig. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat jelent, amelyek eredményeképpen üzletfelünk elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújtunk. Üzletfilozófiánk egyik alappillére, hogy a legjobb termék, vagy rendszer is csak a megfelelően tájékozott szerelő vagy felhasználó kezében válhat valódi eszközzé, ezért szakkereskedéseinkben szakmailag felkészült kollégák dolgoznak, és folyamatosan szakmai oktatásokat szervezünk partnereink részére.

A Merkapt Zrt. számára fontos a környezettudatosság és a környezetvédelem mellett az egészséges, aktív, sportos életmód támogatása. Ennek szellemében hoztuk létre a Merkapt Maraton Team Sportegyesületet, melynek célja a kiemelkedő egyéni teljesítmények mellett a tömegsport és szabadidős sporttevékenységek támogatása. Támogatott sportolóink között a teljesség igénye nélkül olyan figyelemreméltó tehetségek szerepelnek, mint a világbajnok Magyar Rafting Csapat, az olimpiai kvalifikációt szerzett Risztov Éva úszónő, az Európa bajnok kenus, Németh Szabolcs.

A 2007-ben útnak indított rendezvénysorozat, a Nagy Sportágválasztó évente két alkalommal (tavasszal és ősszel), immár Budapest mellett 16 vidéki városban is megrendezésre kerül. A Nagy Sportágválasztó 2011-ben több mint 90.000 gyermek és felnőtt számára biztosította az egyes sportágak ingyenes, szakmai edzővel irányított gyakorlati megismerésének lehetőségét.
www.merkapt.hu

Az alkalmazottak száma

50-99 alkalmazott

A cég címe

Merkapt Zrt.
Maglódi út 14/b.
1106 Budapest
http://www.merkapt.hu
ID: 3599274   Megjelentetés dátuma: 2019.02.13.