Erősáramú villamosmérnök

Merat Kft.

A munkavégzés helye
Illatos út 19-23., Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő
A munkába lépés időpontja
2016.12.01.

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Feladata 0,4..10 kV-os ipari villamos erőátviteli rendszerek, kábelhálózatok, kapcsolószekrények, mérőrendszerek, kapcsoló automatikák tervezése és fejlesztése, változatos méretű projektek keretében.
Egy-egy, rábízott projektet annak indulásától lezárásáig gondoz, majd a garanciális és garanciaidőn túli feladatokat, esetleges bővítéseket, módosításokat koordinálja.
Költségvetéseket állít össze, árajánlatokat készít, majd a folyamatirányítással foglalkozó mérnökökkel együttműködésben szervezett, elvégzett és dokumentált tervezési, programozási feladatainak befejezése után tervezői művezetéssel támogatja a kivitelezés, beüzemelés, a minőségirányítás és az üzemeltetés területén dolgozó csapatok munkáját, a cég telephelyén vagy a megvalósulás helyszínén. A beüzemelt rendszerrel kapcsolatban a garanciális időszakban és azután is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Ügyfélközpontú, szívesen találkozik és tartja a kapcsolatot a megrendelőkkel, együtt gondolkodik velük a területét érintő feladatok és problémák megoldásának lehetőségein és fordítja le az általuk megfogalmazott igényeket saját szakmája nyelvére a minél magasabb színvonalú megvalósítás érdekében.

Képes és nyitott mind az önálló munkavégzésre, mind az őt támogató csapat irányítására, mind az adott projekt megvalósításában együttműködő partnerek közti kommunikációban való részvételre.

Mérnöki gondolkodással közelíti meg a feladatokat, körültekintő, precíz és alapos, a határidőket mindig betartja.

Szakirányú felsőfokú végzettséggel, szakmai tapasztalattal, tervezési jogosultsággal rendelkezik.

Az általa ismert CAD-rendszerben (előny: ePLAN) rutinszerű munkavégzést irányítani, felügyelni, elvégezni képes. Legalább olyan szintű elméleti PLC/PC programozási ismeretekkel rendelkezik, mellyel a konkrét programozási tevékenységet ellátó csapat munkáját kézben tudja tartani.

Ismeri a piacon jelen lévő szakirányú cégeket és az általuk gyártott és forgalmazott eszközöket, követi szakmájának trendjeit.

Műszaki szövegek megértésére, angol nyelvű dokumentáció feldolgozására alkalmas nyelvtudással rendelkezik.

Az állást fogyatékkal élők is betölthetik.

Egyéb béren kívüli juttatások

utazási bérlet, étkezési jegy, SZÉP kártya

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség
egyetemi végzettség
postgraduális végzettség

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Alapszint (A2)

Számítógép-felhasználói ismeretek

Microsoft Windows - haladó

Jogosítvány

B

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A Merat Kft. ipari automatikai- és erőátviteli rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozó vállalat. Elsősorban gyógyszer-, vegyi- és élelmiszer-ipari területeken dolgozunk.

Az alkalmazottak száma

10-19 alkalmazott

A cég címe

Merat Kft.
Illatos út 19-23.
1097 Budapest
http://www.merat.hu
ID: 2803520   Megjelentetés dátuma: 2016.11.08.