Gépjárművezető

Malen Kft.

A munkavégzés helye
Bács-Kiskun megye (Az állás utazást igényel)
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A kecskeméti székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket forgalmazó Malen Kft. fiatalos csapata már alig várja azt a dolgozni vágyó, jó munkabírással rendelkező, lelkes munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy minimum középfokú végzettsége és C kategóriás jogosítványa legyen, legalább két éves sofőr tapasztalattal rendelkezzen. Örülünk neki, ha van targoncavezetői és/vagy D, E kategóriás jogosítványa és eddigi kilométereit balesetmentesen tette meg. Ha meg tud szólalni szerb és/vagy horvát nyelven, azt különösen díjazzuk.

Feladatai közé fog tartozni, hogy az összekészített áruval feltöltse az autót, a rakományt eljuttassa a megfelelő helyre és ott leadja. Munkája során készpénzkezeléssel is foglalkozni fog, így precízségére is számítunk.

A munkakör erőt és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, választható cafeteria elemeket és teljesítménybért biztosítunk.

Ha úgy gondolja, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST a megfelelő pozícióhoz a következő linken: https://florin.hrfelho.hu !

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Háztartási vegyi áru és kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozó cég

A cég címe

Malen Kft.
-
6000 Kecskemét

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: HR2
E-mail: Küldje el önéletrajzát
ID: 3968221  Megjelentetés dátuma: 2020.09.15.