Területi képviselő

Malen Kft.

A munkavégzés helye
Magyarország, Bács-Kiskun megye (Az állás utazást igényel)
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Területi képviselő
A kecskeméti székhelyű, háztartási- és kozmetikai termékeket forgalmazó Malen Kft. lelkes csapata terjeszkedés miatt keresi új értékesítő kollégáját.

Feladataid megoldása során számos kihívással fogsz találkozni. Először egy alapos, mindent átölelő betanuláson vehetsz részt, amely alapja lesz az értékesítési munkának. Jó kommunikációs készségeddel lenyűgözheted a meglévő és jövendőbeli ügyfélkört. Promóciók lebonyolításában is részt vehetsz. Az értékesítési hálózat folyamatos fejlesztésével és lelkiismeretes munkavégzéseddel szárnyalhatnak statisztikáid!

Egyéb béren kívüli juttatások

Megbízható, precíz munkavégzésedért cserébe hosszú távú, stabil munkahelyet; fejlődési lehetőséget; teljesítményarányos bérezést; béren kívüli juttatásokat; céges autót, –laptopot és –telefont biztosítunk.

Információk a kiválasztási folyamatról

Ha úgy érzed, hogy elvárásainknak megfelelsz; lelkiismeretes vagy; munkádért 100%-ban felelősséget tudsz vállalni; képes vagy a kétirányú kommunikációra és mindeközben fontosak számodra az emberi kapcsolatok; akkor töltsd fel már MOST fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet adatbázisunkba a megfelelő pozícióhoz a következő linken: https://florin.hrfelho.hu/ !

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel

Készségek és személyes tulajdonságok

Téged keresünk, ha minimum középfokú végzettséggel és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel. Ha van kereskedelmi végzettséged, ismered a nagy- és kiskereskedéseket, esetleg rendelkezel minimum egy éves értékesítői tapasztalattal vegyi áru és kozmetika területen, akkor főként köztünk a helyed! Munkád során szükséged lesz felhasználói szintű számítógépes ismereteidre, értékesítői vénádra, valamint elhivatottságodra termékeink iránt. Nyelvek ismerete nem elvárásunk.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Háztartási vegyi áru és kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozó cég

A cég címe

Malen Kft.
-
6000 Kecskemét
ID: 3554362   Megjelentetés dátuma: 2018.12.06.