Mérnök (rapid mintagyártás területen)

MAGYARMET Kft.

A munkavégzés helye
Bicske
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A MAGYARMET Finomöntöde Kft. a több mint 35 éves öntészeti múltjával és high-tech 3D prototípusgyártási technológiájával garantálja munkavállalóinak és vevőinek a szakértelmet és a prémium minőséget.

A magas hozzáadott értékű szériagyártása és az intelligens 3D nyomtatási technológiája által a szakma pedig a világ vezető precöntödéi között tartja számon a céget. Fő vevői bázisa Európában van, de Malajziától az Egyesült Államokig a világ minden tájára szállít be öntvényeket.

Családi vállalatként kitűzött célja, hogy a több mint 200 embert átfogó cégstruktúrában családok generáció találják meg számításaikat stabil munkahelyükként vagy a tanulók akár szakmai gyakorlataik biztos bázisaként.

Gondoskodjon Ön is arról, hogy munkájával hozzájárulhasson vevőink és munkavállalóink elégedettségéhez, tegyük együtt az ügyfeleket a magyar(MET) minőség rajongóivá! Csapatunk támogatására képzett és motivált munkatársakat keresünk. Bicskei kiválóan képzett csapatunkat még tovább szeretnénk erősíteni és ehhez azonnali hatállyal lehet, hogy épp Önre van szükségünk:

Mérnök (rapid mintagyártás területen)

FELADATOK:

• Öntött termékek mintaformájának 3D nyomtatása
• 3D modellek javítása, módosítása
• Nyomtatóprogramok készítése
• Rapid prototípus termékek gyártásának előkészítése
• Rapid prototípus termékek gyártásának a nyomonkövetése, ellenőrzése

ELVÁRÁSOK:

• Befejezett gépészmérnök végzettség (BsC/MsC)
• Angol nyelvtudás
• 0-2 év szakmai tapasztalat

ELŐNYT JELENT NEKÜNK:

• Additív technológiák ismerete (3D nyomtatás)
• 3D tervezési gyakorlat
• Creo ismerete

ÉS AMIT MI KÍNÁLUNK ÖNNEK:

100 % magyar kézben lévő családi vállalatként biztos munkahelyet egy fiatal mérnöki csapatban, Cafeteria támogatást, bejárási/albérleti támogatást, igényes munkakörnyezetet. Munkatársaink széleskörű, hosszú távú szakmai képzésben részesülnek és a precíziós öntés különleges világát ismerhetik meg. Mindezeken kívül előre kiszámítható, kiemelkedő javadalmazást kínálunk ebben a kiemelkedő munkakörben.

Felkeltettük érdeklődését? Várjuk jelentkezését!

Küldje el önéletrajzát a [email protected] címre. További információért kérjük, hívja munkatársunkat a +36 22 566 321 –es telefonszámon. Bízunk benne, hogy találkozunk!

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai végzettség
egyetemi végzettség
posztgraduális végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A MAGYARMET Finomöntöde Kft. a több mint 35 éves öntészeti múltjával és high-tech 3D prototípusgyártási technológiájával garantálja munkavállalóinak és vevőinek a szakértelmet és a prémium minőséget.
A magas hozzáadott értékű szériagyártása és az intelligens 3D nyomtatási technológiája által a szakma a világ vezető precöntödéi között tartja számon a céget. Fő vevői bázisa Európában van, de Malajziától az Egyesült Államokig a világ minden tájára szállít öntvényeket.

A cég címe

MAGYARMET Kft.
Kanizsai út 12.
2060 Bicske
https://www.magyarmet.com

Kapcsolat

ID: 3979513  Megjelentetés dátuma: 2020.09.30.