Master Data Intern - Celanese Magyarország

MADS

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
diák és időszakos munka, gyakornok

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Nappali tagozatos, angolul legalább középfokon beszélő hallgatók jelentkezését várjuk a Celanese Magyarország budapesti szolgáltató központjába!

FELADATOK
Gyakornokként egy támogató, nemzetközi környezetre számíthatsz, ahol aktívan részt veszel az Master Data csapat mindennapi munkájában. A terület az adott vállalat törzsadatainak kezelését, karbantartását végzi a cég vállalatirányítási rendszerében. Ezek a törzsadatok adják egy vállalat működésének alapját, lehet szó szállítói, ügyfél vagy akár dolgozói adatokról is (pl.: cégadatok, szállítási címek, azonosítók, személyes adatok, eszközadatok).

Feladatok:
- Törzsadatok karbantartása, ellenőrzése, felvitele és javítása
- Társosztályoktól érkező igények alapján új beszállítók, ügyfelek, termékek stb. adatainak felvitele a vállalatirányítási rendszerbe (?request management?)
- Régi, elavult adatok archiválása
- Adatbázis tisztítása, duplikációk tisztítása


CÉG BEMUTATÁSA
A Celanese Corporation kiterjedt ügyfélkörének nagy részét számos, az adott piacon világszerte vezető szerepet betöltő vállalat képezi. Ipari és mindennapi felhasználásra készült termékeiket Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában gyártják.

A Celanese 2007 szeptemberében nyitotta meg budapesti székhelyű üzleti szolgáltatóközpontját, a Budapest Business Services Centert. A központ az anyavállalat, a Celanese Corporation Egyesült Államokban, Mexikóban, és Nyugat-Európa számos országában található részlegeinek pénzügyi, logisztikai és adminisztratív támogatását biztosítja, több, mint 460 magasan képzett, több idegen nyelvet beszélő szakemberrel.FELTÉTEL
- Felsőoktatásban folytatott tanulmányok aktív, vagy passzív féléven
- Legalább középfokú aktív angol nyelvtudás
- Pontos, precíz munkavégzés
- Megbízható, barátságos személyiség
- MS Office ismeret, elsősorban Excel

ELŐNY
- SAP-ban szerzett tapasztalat

KEZDÉS
Interjú után azonnal!

MUNKAIDŐ
Hétköznap 9.00-18.00 óra között, heti min. 25 munkaóra

MUNKA IDŐTARTAMA
Hosszú távú lehetőség (min. fél év)

BRUTTÓ BÉR
1400 Ft/óra

MUNKAVÉGZÉS HELYE
1133 Bp., Váci út 80-84. (Promenade Gardens Irodaház)

PROJEKT MENEDZSER
Vántus Anikó
Email: [email protected]
Telefon: +36 (20) 9797 984

JELENTKEZÉS
E-mailben küldött önéletrajzzal. Tárgy: Master Data Intern - Celanese

Megbízó

Egyéb területek

A Celanese Corporation kiterjedt ügyfélkörének nagy részét számos, az adott piacon világszerte vezető szerepet betöltő vállalat képezi. Ipari és mindennapi felhasználásra készült termékeiket Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában gyártják.

A Celanese 2007 szeptemberében nyitotta meg budapesti székhelyű üzleti szolgáltatóközpontját, a Budapest Business Services Centert. A központ az anyavállalat, a Celanese Corporation Egyesült Államokban, Mexikóban, és Nyugat-Európa számos országában található részlegeinek pénzügyi, logisztikai és adminisztratív támogatását biztosítja, több, mint 460 magasan képzett, több idegen nyelvet beszélő szakemberrel.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai/egyetemi hallgató

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A humán erőforrás minden gazdálkodó szervezet életében döntő fontossággal bír. Az alapdilemma: hogyan fókuszáljunk a dolgozó emberre. Az üzleti élet és a közgazdaságtan tankönyvei előszeretettel fókuszálnak a munkavállaló erőforrás jellegére, mi inkább ügyfélként tekintünk rá. Tudjuk, hogy a siker záloga az elégedett munkavállaló. Ön akár munkavállaló akár munkaadó böngéssze bizalommal cégcsoportunk szolgáltatásait.

A cég címe

MADS
Erkel utca 3.
1092 Budapest
https://www.mads.hu/
ID: 3871131  Megjelentetés dátuma: 2020.02.14.