Jogász gyakornok

MADS Marketing Kft.

A munkavégzés helye
I. kerület, Budapest
Munkaidő
részmunkaidő, gyakornok
A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások
942 Ft/ óra

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Elsősorban polgári joggal és gazdasági joggal foglalkozó ügyvédi irodába keresünk nappali tagozatos, jogász hallgatót joggyakornoki pozíció betöltésére.

Feladatok:
- Közreműködés szerződések, cégügyek, peres ügyek előkészítésében
- Kutatási feladatok, jogi elemzések
- Ügyvédi munka teljes körű támogatása
- Adminisztratív feladatok ellátása

Feltételek:
- Jogász hallgatói jogviszony, minimum II. évfolyamon
- Angol nyelv középfokú ismerete
- Az iroda profiljába tartozó jogterület iránti érdeklődés
- Megbízható, precíz, önálló munkavégzés

Kezdés:
- Interjú után azonnal!

Munkaidő:
- Kedden és csütörtökön 4-6 munkaóra

Megbízó

Jogi tevékenységek

Irodánk tevékenysége a polgári jog széles spektrumát fogja át. Munkatársaink elsősorban a társasági jog, az ingatlanjog valamint a versenyjog területén fejtik ki tevékenységüket. Mindezek mellett az Ügyvédi Iroda működési köre átfogja a közigazgatási jog, a munkajog, valamint a polgári jog egyéb speciális területeit is. Tevékenységünk kiterjed a gazdasági társaságok kereskedelmi ügyleteivel kapcsolatos kérdésekre, a külföldi és belföldi gazdasági társaságok, alapítványok, egyesületek alapításával, változásaival, működésével és megszüntetésével összefüggő feladatokra, valamint kintlévőségek, követelések kezelésére, peres és peren kívüli érvényesítésére, az ingatlanforgalomra, különböző polgári peres- és nemperes eljárások vitelére.

Az iroda célja, hogy ügyfeleink részére szakmailag kiemelkedő, rugalmas, gyors, precíz és teljes körű jogi szolgáltatást nyújtson. Irodánk valamennyi munkatársa tisztában van azzal a felelősséggel, amit ügyfeleink attól a pillanattól kezdve várnak el tőlünk, amikor ránk bízzák ügyeik képviseletét, és minket tisztelnek meg bizalmukkal. Arra törekszünk, hogy a nagy ügyvédi irodák által nyújtott magas színvonalú, gyors ügyintézést, a kis irodák előnyével, a személyes odafigyeléssel, empátiával ötvözve hatékonyan képviseljük ügyfeleinket.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

főiskolai/egyetemi hallgató

Képzési szak

Jog

Beszélt nyelvek

Angol nyelv - Középszint (B2)

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

A humán erőforrás minden gazdálkodó szervezet életében döntő fontossággal bír. Az alapdilemma: hogyan fókuszáljunk a dolgozó emberre. Az üzleti élet és a közgazdaságtan tankönyvei előszeretettel fókuszálnak a munkavállaló erőforrás jellegére, mi inkább ügyfélként tekintünk rá. Tudjuk, hogy a siker záloga az elégedett munkavállaló. Ön akár munkavállaló akár munkaadó böngéssze bizalommal cégcsoportunk szolgáltatásait.

A cég címe

MADS
Erkel utca 3
1092 Budapest
http://madsmarketing.hu/
ID: 3303539   Megjelentetés dátuma: 2018.02.06.   A (bruttó) bér alapösszetevője és egyéb juttatások:   942 Ft/ óra