Karbantartó / uszodagépész

Kristilla Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A munkavégzés helye
Körmend
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A Mjus World Resort ****S és Termál Park csapatába keressük új Munkatársaikat, akik munkájának köszönhetően biztosíthatjuk Vendégeink problémamentes tartózkodását, illetve a Termál Fürdőben található medencék vizének minőségét és tisztaságát

Főbb feladatok:
- Általános karbantartási feladatok, hibaelhárítás (konyhai, éttermi gépek – jéggép, mosogatógép, stb. – karbantartása, kisebb javítási munkálatok elvégzése, szállodai szobákban felmerülő problémák elhárítása, stb)
- Uszodagépész munkába való betanulás: gépészeti és karbantartási feladatok, felügyelet és működtetés ellátása, a fürdő vizeinek vegyszerezése, vízhőmérséklet, klór és PH érték mérése és adatok vezetése,

Téged keresünk, ha:
- Szereted igényesen, precízen és felelősségteljesen végezni munkádat
- Könnyen együttműködő és udvarias hozzáállásod van
- Szeretnél egy jó csapathoz tartozni
- Nyitott vagy a két műszakos, hétvégi és ünnepnapi munkavégzésre

Előnyben részesítjük pályázatod, ha:
- Rendelkezel uszodagépész, fürdőüzemi gépész vagy vízvisszaforgató berendezés kezelő végzettséggel, illetve gyakorlattal
- Rendelkezel villanyszerelői vagy mechanikus szerelői végzettséggel (víz-, gáz-, központifűtés- vagy csőszerelő)
- Van már karbantartási, szerelési, hibaelhárítási tapasztalatod

Amit kínálunk:
- Betanulási időszakot, betanulás után a Cég által finanszírozott Uszodagépész képzést
- Lendülettel teli csapatot egy modern és nemzetközi munkakörnyezetben
- Folyamatos szakmai fejlődési és előrelépési lehetőséget
- Teljes munkaidős, hosszú távú munkalehetőséget
- Versenyképes fizetést, jutalmakat
Neked és családodnak fenntartott kedvezményeket a Mjus World Resortban

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Kézművesekként születtünk. Igen, történetünk sok évvel ezelőtt kezdődött, amikor Olaszországban, a Gárda Tó közelében, egy kis műhelyben elkezdtünk cipőket gyártani. 1972-őt írtunk, megszületett az OLIP. Akkoriban a technológia természetesen nem az volt, mint a mai, de az első osztályú bőrök és anyagok használata, az alkotó szellem és főként a munkába fektetett szenvedély megalkották az alapot.
Az évek során minden fejlődött és megnőtt. Nőttek az emberek, a munka, a szükségletek, az elvárások. Az a kis műhely is új helyet kellett találjon magának, így, bár szívét megőrizve Olaszországban, a világ sok más országába eljutott, többek között Magyarországra is, ahol 9 évet maradt. A gyártás áttelepült máshová, de ennek a tapasztalatnak a vége nem egy elköszönés volt, hanem egy egyszerű viszontlátásra.
A minőség, az alkotó szellem és a munkába fektetett szenvedély ma is változatlanul élnek ebben az új tapasztalatban, a Mjus Worldban. Ma, annak az időnek az emlékére, továbbra is áll a magas kémény a gólyafészkével, ahová a gólyák minden évbe visszatérnek meglátogatni bennünket. Azon a területen, ahol régen a gyár állt, 2016-ban megszületett Resortunk, amely közel 100.000 négyzetméteren terül el. Itt vár a Vendégek fogadására egy 100 mosolyból álló csapat. Mi is “kézművesek” vagyunk, de erős elhivatottsággal a Vendéglátás iránt.
Beleadunk szenvedélyt, lendületet és odaadást, azért, hogy Vendégeinknek felejthetetlen élményeket biztosítsunk. Munkatársaink a Mjus World értékeinek, stílusának és minőségének Nagykövetei. Ugyanazon értékek Nagykövetei, melyek nevezetessé és elismertté teszik a Mjus, a Mjus Rbl és az AS98 cipőinket a márkák világában.

Az alkalmazottak száma

50-99 alkalmazott

A cég címe

Kristilla Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Rákóczi F. u. 154.
9900 Körmend
http://mjusworld.com/

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Catana Laura
Tel.: +36304834289
E-mail: Küldje el önéletrajzát
ID: 3459181   Megjelentetés dátuma: 2018.11.18.