Service Delivery Manager -Internal IT üzemeltetés(Budapest) (Ref.sz.: 80573_HU_2)

IT Services Hungary Kft.

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Internal IT szolgáltatások üzemelttése az ITIL V3 iránymutatása alapján.Szolgáltatás tranzíciója esetén a Service Delivery Manager koordinálja a projektet és megszervezi a tudásátadást.Szerződéskötés, tenderezetés.Definiálja és jelenti a KPI-kat és az SLA-katRiporting, Management beszámoló készítésAdott szolgáltatás esetén egyszemélyes kapcsolattartó (rendelkezik az összes szükséges információval az adott szolgáltatásról. Átlátja a különböző rétegek működését.).Megtervezi az adott szolgáltatás IT üzemeltetésére és infrastruktúrájára vonatkozó rövid-, közép- és hosszútávú követelményeit.Biztosítja az szolgáltatás folyamatos elérhetőségét és az üzemeltetését, valamint infrastruktúra bővítését a kapacitás menedzsment és a megrendelői igények szerint.Az szolgáltatás életciklusa során felmerülő igények felmérésével támogatja a fejlesztési projekteket.A szolgáltatásnyújtási egységekkel közösen meghatározza és kialakítja a külső és belső szerződéseket illetve megállapodásokat (Service Management Board).Koordinálja az üzleti logikai specifikációkat.Kezdeményezi a folyamatos szolgáltatásfejlesztést (Service Improvment), kezeli az szolgáltatással kapcsolatos változtatási igényeket és változtatásokat.A kritikus hibák (Major Incident) elhárítását proaktívan koordinálja. A többi szükséges szervezeti egységbevonásával és rendszeresen tájékoztatja az ügyfelet (Status Report Major Incident)

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

Készségek és személyes tulajdonságok

 
Az alábbi IT szolgáltatások üzemeltetésében szerzett minimum 5 éves tapasztalat:
 
Server,Storage,Backup,Network,Telephone systems,VMWareSharepointDesktop HW+SW,File Share, HomeshareDatabase 
Angol nyelv aktív, lgalább középfokú ismerete.
 
Előnyök:
Az ITSH belső folyamatainak és működésének ismerete (INC, CHM, PRM, Tendereztetés, HR, Finance).A szolgáltatások pénzügyi kontrolljában szerzett tapasztalat, Budget tervezés (A szolgáltatásra vonatkozó költségvetési ellenőrzéseket elvégzi.)Szerződéskötésben, szerződéskezelésben szerzett tapasztalat 

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) alapítására 2006-ban került sor. Az ITSH a T-Systems nemzetközi termelési láncának egyik fontos eleme. Az ITSH a rendszerintegrációra és az informatikai outsourcingra összpontosít. Kínálatában többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver és hardver platform SAP rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerver üzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet szerepel.

Alapvető filozófiánk: Mi nem állást, hanem karrier lehetőséget kínálunk munkatársainknak.

A cég címe

ID: 3261837   Megjelentetés dátuma: 2017.12.06.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.