Megrendelés ügyintéző német nyelvtudással (Debrecen) (Ref.sz.: 77387_HU_2)

IT Services Hungary Kft.

A munkavégzés helye
Debrecen (Járás)
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

A T-Systems ügyfeleinél a már korábban kiépített hálózati kapcsolatok módosításainak kezelése, optimalizálása.Komplex rendelések illetve folyamatok indítása, vezérlése és követése, dokumentálása, kapcsolattartás németországi viszonylatban.Részletek tisztázása és folyamatos problémamegoldás.Kapcsolattartás német csoportokkal, technikusokkalProjekt alapú, nem technikai jellegű, szervezői munkakör.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

Készségek és személyes tulajdonságok

Felsőfokú német nyelvtudás (C1-es szint)Legalább középszintű végzettség (előny: egyetemi/főiskolai végzettség)Tanulásra való hajlandóság IT telekommunikációs területenCsapatjátékos attitűd, precizitás, kiváló kommunikációs készségElőny:
nemzetközi munkatapasztalat,hálózatok ismerete (pl. Cisco eszközök),informatikai előélet (pl. ITIL ismerete).

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) alapítására 2006-ban került sor. Az ITSH a T-Systems nemzetközi termelési láncának egyik fontos eleme. Az ITSH a rendszerintegrációra és az informatikai outsourcingra összpontosít. Kínálatában többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver és hardver platform SAP rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerver üzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet szerepel.

Alapvető filozófiánk: Mi nem állást, hanem karrier lehetőséget kínálunk munkatársainknak.

A cég címe

ID: 3260812   Megjelentetés dátuma: 2017.12.05.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.