Technical Process Specialist / Project Coordinator (Ref.sz.: 79340_HU_2)

IT Services Hungary Kft.

A munkavégzés helye
Budapest
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Projektekben való támogatás nyújt a német szervezetben dolgozó alkalmazás- és projektmenedzsereknekA kialakult folyamatirányítási struktúrán belül egészében felelős és számonkérhető az adott folyamat egyes lépéseinek teljesüléséért.A céges irányelvekkel összhangban segít kialakítani az adott folyamat rövid és hosszú távú stratégiáját.Proaktív módon vizsgálja és kiértékeli a folyamatot, az igénybevételének módját és időzítését.Krízishelyzetekben is felügyeli és irányítja az adott folyamat napi tevékenységeit és támogatja a folyamat alapján dolgozó szolgáltatói területeket.Felelős azért, hogy a szolgáltatás teljesítése az ügyfél szolgáltatási szerződésben rögzített elvárásainak megfelelően történjen és beleilleszkedjen a cég által meghatározott standardokbaSegíti a megoldócsoportokat az egyes szolgáltatás-nyújtási szerződésben foglalt vállalások teljesítésében és prezentál a menedzsmentnek az elért eredményekrőlAz adott folyamattal összefüggő belső (rész-)projekteket vezet illetve részt vesz azokban.Kisebb csapat szakmai koordinálását végezheti.Tudását munkatársaival megosztja, betanításokat végez, minőségi elvárásokat közvetít az üzemeltetők felé (quality kit képzések, ügyfélspecifikus tudás átadása).

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

Készségek és személyes tulajdonságok

Felsőfokú informatikai tanulmányokLegalább 3-5 év hasonló munkaküörben eltöltött tapasztalatFolyékony angol nyelvtudásITIL ismerete 
 

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az IT Services Hungary Kft. (ITSH) alapítására 2006-ban került sor. Az ITSH a T-Systems nemzetközi termelési láncának egyik fontos eleme. Az ITSH a rendszerintegrációra és az informatikai outsourcingra összpontosít. Kínálatában többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver és hardver platform SAP rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerver üzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet szerepel.

Alapvető filozófiánk: Mi nem állást, hanem karrier lehetőséget kínálunk munkatársainknak.

A cég címe

ID: 3257723   Megjelentetés dátuma: 2017.11.30.   Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.