Marketing asszisztens

Instalent

A munkavégzés helye
Budapest, IX. kerület
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Részt venni egy munkaerőkölcsönző cég márkájának építésében, kitalálni, hogy milyen képeket, szövegeket alkalmazzunk egyes hirdetéseinknél, ami működik… : na ez a kihívás!

A Menton Jobs budapesti csapata egy fő marketing asszisztens kollégával fog bővülni, mert a munkaerő nem várakozik, és nekünk a lehető legtöbb megfelelő embert kell elérnünk. Ez nem egy ilyen himi-humi Facebookos meló, ahol leülsz és likeokat kell gyűjteni!

Olyan dolgokkal töltöd az időd, mint a hirdetési képek megszerkesztése, a szövegek kreatívok elkészítése, ezzel például előre lendítheted egyes projektjeink sikerességét. E mellett van egy csomó közös brainstorming, ahol hangosan bekiabálva valósíthatod meg az újabbnál újabb ötleteidet. Persze csak ha van merszed.

Repülőből akarsz szórólapokat dobálni a munkavállóknak? Oké! Építsük fel!
Szörföljünk a Dunán, miközben ordítjuk, hogy: „Menton Jobs”? Lehet! Nézzük meg! Vannak még ötleteid? Mert nekünk számtalan, de kell hozzá a kreativitásod, a tudásod, a vehemenciád.

Ez a munka egy önmegvalósítási projekt is, szóval ne csak papírod legyen róla, hanem némi tapasztalatod marketing területen. Ha tudod, hogy kell egy kreatív anyagot elkészíteni, ami ütősen néz ki, a social media világa nem csak a likeolásról szól nálad, hanem a mögöttes hirdetési platformok is lázba hoznak, akkor itt tuti megerősödhet a tudásod.

Küldd el a jelentkezésed hozzánk, írd meg miért vegyünk fel Téged, és ha meggyőző volt a leveled, fel fogunk keresni! Tudod: egy jó marketinges legnagyobb eszköze a kreativitása, szóval vesd be magad, ne okozz csalódást!

Jelentkezés önéletrajzzal itt: [email protected]

Gyere ide, mert a Menton csapata arcpirító módon szembe megy a trendekkel… kimaradnál?

Megbízó

Munkaközvetítés, személyzeti tanácsadás

Munkaerő közvetítés, kölcsönzés

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

középfokú végzettség érettségivel
OKJ
főiskolai/egyetemi hallgató
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Munkaerő közvetítés és kölcsönzés

Az alkalmazottak száma

250-499 alkalmazott

A cég címe

Menton Jobs Kft.
Soroksári út 48./ 1. ép. 3. emelet
1095 Budapest
ID: 3880456  Megjelentetés dátuma: 2020.02.27.