Főállású junior és senior php fejlesztő

Innomedio Kft.

A munkavégzés helye
Szeged
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Stabil, többéves múlttal és kiterjedt ügyfélkörrel bíró, piacmeghatározó cég főállású junior és senior php programozót keres saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünk folyamatos karbantartására és továbbfejlesztésére.

Téged keresünk, ha juniorként van legalább 1-2 éves, vagy seniorként legalább 3-4 éves PHP és MySQL fejlesztési tapasztalatod, valamint a HTML és js nyelvek sem ismeretlenek számodra.
Fontos, hogy nyitott legyél a fejlődésre és a modern technológiákra.
A munkád során szükséged lesz a szakmai angol nyelvű írott szövegek megértésére, és objektum orientált szemléletre is.

Különösen fel fogja kelteni a figyelmünket, ha az alábbiak közül egy, vagy több is jellemző rád:
• MVC ismerete
• valamilyen verziókövető rendszer ismerete (SVN, Git)
• android fejlesztési tapasztalat
• c++ fejlesztési tapasztalat
• szoftver tervezési tapasztalat

Információk a kiválasztási folyamatról

Amennyiben választásunk rád esik, akár azonnal is kezdhetsz könnyen megközelíthető, új irodaházunkban, jó hangulatú, összetartó csapat tagjaként.
A családias hangulatnak köszönhetően a vezetőség nyitott a konstruktív ötletekre.
Stabil és hosszútávú munkát ajánlunk, rugalmas munkaidővel (mellette akár levelező iskola is végezhető).
Munkavégzés helye: Szeged
Ha úgy érzed, ezt a munkát kifejezetten neked találták ki, küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat a [email protected] e-mail címre.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

OKJ
főiskolai/egyetemi hallgató
főiskolai végzettség
egyetemi végzettség

Az állásajánlat alkalmas pályakezdő számára

Igen

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Vállalkozásunkat, az Innomedio Kft.-t 2007-ben Szegeden alapítottuk azzal a céllal, hogy ügyviteli megoldásainkkal támogassuk a kis- és középvállalkozások fejlődését, és átlátható működést tegyünk lehetővé számukra.

Hiszünk abban, hogy minden ügyfelünk különleges. Igényeiket figyelembe véve mindent megteszünk azért, hogy olyan szolgáltatásokat alakítsunk ki, amelyek a lehető legjobb megoldást tudják nyújtani. Munkánk során szenvedéllyel és energiával telítve vetjük be legjobb tudásunkat, tehetségünket, hogy páratlan megoldásokat kínálhassunk ügyfeleinknek. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy a kialakult jó kapcsolatokat hosszú távon is megőrizhessük. Ügyfeleink elégedettsége érdekében szolgáltatásaink minőségét folyamatosan mérjük.

Hiszünk abban, hogy a kiváló munkahelyi légkör, a közös cél iránt elkötelezett emberek és vezetőink nyitottsága a lehető legjobb környezetet biztosítja az eredményes munkavégzéshez. Munkatársaink bízhatnak cégünk támogatásában, legyen szó munkahelyi, vagy az élet egyéb területén előforduló nehéz élethelyzetről. Célunk, hogy csapatunk örömmel, eredményesen és a kihívásokat legyőzve végezze munkáját, amely végén közösen élhetünk át sikerélményeket. Kollégáink a céges rendezvények mellett egyéni kezdeményezésre is rendszeres közös programokon vesznek részt. Bízunk benne, hogy ennek köszönhetően munkatársaink a lehető legtovább erősítik csapatunkat.

A cég címe

Innomedio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Vásárhelyi Pál utca 3-5.
6724 Szeged
https://innomedio.hu
ID: 3759982  Megjelentetés dátuma: 2020.02.14.