Gyorséttermi munkatárs Astoria

HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft.

A munkavégzés helye
Budapest V. kerület
Munkaidő
teljes munkaidő

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

Szívesen ebédelnél minden nap fincsi, menő, prémium szendvicseket? Örömet okoz másoknak egy finom szendót elkészíteni, majd egy mosoly kíséretében átadni nekik?
Akkor köztünk a helyed!
Ha szeretnél egy fiatalos, lendületes csapatban dolgozni Budapest lüktető központjában éjjel-nappal, ráadásul szereted az embereket, különösen a turistákat, és szeretnéd használni az angolodat akkor ne habozz! Világhírű szendvicskészítő gyorsétterem-lánc Astoriánál található üzlete RÁD vár!
8 órás főállású munkatársakat keresünk 3 műszakos munkarendbe, hétvégére is! 5 nap munka, 2 nap pihenő! Túlóra nem jellemző!

Amit kínálunk:
-Versenyképes fizetés, béren kívüli juttatások. Étkezés, italfogyasztás, borravaló.
-Modern letisztult környezet.
-Azonnali munkakezdés, bejelentett, hosszú távú munkalehetőség.
-Tapasztalat nem szükséges, betanítják a munkát.
-Előre lépési lehetőség!

Elvárás:
-ápolt, rendezett külső
-kedves, mosolygós személyiség

Előny:
-angol nyelvtudás

Feladatok:
-alapanyagok előkészítése
-vevők kiszolgálása

Jelentkezésedet várjuk a palyazat@hrcv.hu email címen!

Egyéb béren kívüli juttatások

Cafeteria, borravaló, céges étkezés.

Megbízó

Nagykereskedelem

Gyorsétterem.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

A pozíció betöltésére alkalmas végzettséggel rendelkező pályázók

alapfokú végzettség

Képzési szak

Gyorsétterem.

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Cégünk munkaerő kölcsönzéssel és közvetítéssel, diákmunkával, továbbá outsourcinggal, tréningek szervezésével, HR tanácsadással foglalkozik. Állandó partnereink közé tartoznak kisvállalkozások és multinacionális vállalatok is.

A cég címe

HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft.
Móricz Zsigmond körtér 14. 4/1.
1117 Budapest

Kapcsolat

Kapcsolattartó személy: Szökrönyös Katalin
Tel.: +36307734795
E-mail: Küldje el önéletrajzát
ID: 2833430   Megjelentetés dátuma: 2017.09.05.